2777
2789

امام صادق علیه السلام:

🌱خداوند به داود پیامبر وحی کرد : ای داود !
هر گاه بنده مومن من گناهی کند و سپس از آن گناه توبه نماید و به هنگام یاد کردن ازآن گناه از من شرم کند ، او را بیامرزم و آن گناه را از یاد فرشتگان نگهبان اعمال ببرم.

📗بحار الانوار ج 6 ص 28

بیاین اینجا با خدا حرف بزنیم و ازش معذرت خواهی کنیم😭

خدایا منو ببخش که گاهی ناامید میشم 

اخر منو به باد داد رویای باز اومدنت  ۸ سال گزشت اینقدر واسه نبودنت  نوشتم ۳ تا دفتر  شد باز نیومدی  عزیز دلم، دیگه ناییم  ندارم  غصه نداشتنتو بخورم   میخام بیخیال باشم  دیگه میخام زندگی کنم  خدایا  سپردم به خودت  همه چیو 😔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

🌼استاد فاطمی نیا:

🍃در قاموس خدا و اهل بيت (ع) ،تاحالا كجا بودي؟ وجود ندارد! هرزمان توبه كنيم و بازگرديم ، ما را راه مي دهند. پيغمبراكرم (ص) سوگندي يادكرده است كه اين سوگند در منطقه اسم اعظم است.

چه ارامشی داره این عکس 🤗

اخر منو به باد داد رویای باز اومدنت  ۸ سال گزشت اینقدر واسه نبودنت  نوشتم ۳ تا دفتر  شد باز نیومدی  عزیز دلم، دیگه ناییم  ندارم  غصه نداشتنتو بخورم   میخام بیخیال باشم  دیگه میخام زندگی کنم  خدایا  سپردم به خودت  همه چیو 😔

http://khaandaniha.blog.ir/tag/مناجات زیبا از سید مهدی میرداماد

شاید آن روز که سهراب نوشت:“تا شقایق هست زندگی باید کرد” خبری از دل پر درد گل یاس نداشت باید اینگونه نوشت:هر گلی هم باشی چه شقایق چه گل پیچک و یاس جای یک گل خالیست....زندگی بی مهدی زندگی با غمهاست.... 🌼🌼تا نیایی گره از کار بشر وا نشود.....درد ما جز به ظهور تو مداوا نشود...🌼🌼🌼🌼السلام علیک یا ابا صالح المهدی(عج)🌼🌼💜💜اللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج💜 مى شود فرصت ديدار مهيّا حتماً🌼بد به دل راه مده مى رسد آقا حتماً🌼اى كه دنبال دواى غم هجران هستى🌼مى شود درد نهان تو مداوا حتماً🌼اگر امروز نشد بوسه به دستش بزنيم🌼وعده ى ما همه افتاده به فردا حتماً🌼ثمر گريه ى ما خنده ى روز فرج است🌼آن زمان مى شكفد خنده به لب ها حتماً🌼دورى غيبت طولانى و تأخير ظهور🌼امتحانى است براى همه ى ما حتماً🌼كار ما منتظران چيست؟ اميد و تقوا🌼غم نخور مى شود آخر گره ها وا حتماً🌼هركه در زمره ى ما منتظران مى باشد🌼مى كند تا به ابد پشت به دنيا حتماً🌼انبياء منتظر آمدنش مى باشند🌼مى رسد پشت سرش حضرت عيسى حتماً🌼كاش باشيم و ببينيم كه روز رجعت🌼مى سپارد عَلَم خويش به سقّا حتماً🌼زره شير خدا بر تن و شمشير به دست🌼مى رسد منتقم حضرت زهرا حتماً🌼انتقام دَرِ آتش زده را مى گيرد🌼و به آتش بكشد آن دو نفر را حتماً🌼🌼🌼اللهم عجل عجل عجل لولیک الفرج🌼🌼🌼

خدایا توروبه خودت قسم میدم تورو به بزرگیت قسم میدم تورو به اون اسمی که هیچکس نمیدونه قسم میدم مشکل منو حل کن😭😭😭😭😭😭به خودت قسم دیگه بریدم.....پناه بردم به امام رضا ولی حاجتمو ندادایندفعه میخوام برم قم پیش خواهرش ازش شکایت کنم😢😢😢😢😢😢😢

من خدارو اونجایی دیدم که برنامه های منو بهم میزد تا قشنگترشون کنه دورت بگردم خدا❤🌺

گاهی خدایت را صدا بزن.

بی آنکه چیزی بخواهی,

بی آنکه برایش توصیه و سفارشی داشته باشی.

بی آنکه از گرفتاریهای حقیرانه و روزمره ات برایش بخواهی بگویی.

بدون هیچ گله و شکایتی,

بدون آنکه بگویی چرا...کاش..اگر....

بی آنکه بخواهی تمام نداشتن هایت را به او نسبت بدهی و طلبکارش باشی.

حتی بی آنکه بخواهی توبه کنی...

فقط صدایش کن...

باور کن او برای شنیدن خالصانه نامش که از غنای قلبت زبانه میکشد لحظه شماری میکند