2777
2789
عنوان

اونایی که پول قرض میگیرید چطوری روتون میشه .....

| مشاهده متن کامل بحث + 4719 بازدید | 109 پست

ای ک دس گذاشتی رودلم من تو عمرم اصلا روی قرض گرفتن نداشتم حاضر بودم نخرم نپوشم قرض نگیرم اما برعکس همه ازم پول میخوان چ پولا ک ازم گرفتن و ندادن 😥😥

من بعد از گذر از رنج ها قوی تر خواهم شد💔دردی که مرا نکشد قوی ترم خواهد کرد

عزیزم بهش بگو به پول نیاز داری. اصلا هم نگران بهم خوردن رابطه ات نباش. مهم خودتی که روح و روانت آرامش اشنه باشه نه اینکه خود خوری کنی و ار اون طرف هم هی بگی. نه خواهش میکنم. قابلتو نداره و از این حرفها

تنها زمانى “صبور”خواهى شد،که “صبر”را یک”قدرت”بدانی نه یک “ضعف”…آنچه “ویران مان” مى کند“روزگار” نیست !حوصله ی “کوچک”براى “آرزوهاى بزرگ” ماست …........................................................................دو چیز شخصیت ات را تعین می کند :صبر وقتی چیزی نداری رفتارت وقتی همه چیز داری !

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ای دختر من ۵سال پیش همکارم ۶میلیون ازم گرفته هنوز پس نداده گاهی وقتا یه نمه به روی مبارک میاره ولی ...

۵سال پیش؟؟؟؟ اون موقع پولت ارزش داشت میشد باهاش کاری کرد اما حالا....

خدا چقدر بهت صبر داده اخه

شوهرم یه دوست داره بدتر از دوستت.انتظار داره هر روز بهش یه مبلغی دستی بده و اونم دیگه پس نده.من باهاشون قطع ارتباط کردم شوهرم میگه هرچی بهش میگم خودم بدهی دارم قسط دارم باز دوباره فرداش زنگ میزنه.بعضیا خیلی راحت پول مردم را میخورن.بنظرم به دوستت بگو یه مشکلی واسم پیش اومده پولمو لازم دارم ....

یه روز خوب میاد

عموم از شوهرم یه مقدارخواست گفت سرماه میدم.سرماهش شد یه سال نداد.شوهرمم از خرج کردناو لباس خریدنای عموم ناراحت بودغرشوسرمن میزد😥منم یه فکری کردم پیام دادم یه باربهش که عمو روز مردنزدیکه پولامو فلان جا خرج کردم داری بدی یه مقدار؟اونم همون پولو فرستاد.منم پیامارو پاک کردم پولودادم بهش گفتم عموم فرستادتش

دردم از یار است و درمان نیز هم
به شوهرش یا پدرش بگوو پولت بگیر دیگه با اینجور ادما هم قطع ارتباط کن اینا اسمشون دوست نیست 

مجرده.

بخدا خودمم همین تصمیمو دارم. پولمو ازش بگیرم و رفاقتو کات کنم. این چه رفاقتیه که من بدرد اون میخورم توی نداریش ولی اون ندارم ندارم و نیاز دارم های من به چشمش نمیاد

میشه بجای لایک واسه آرامش روح و قلبم ی صلوات بفرستی؟🙏

منم مشکل شما رو دارم به فامیل قرض دادم البته کمه ۲۰۰ تومن قرار شد دوماهه پس بده الان یک سال و نیمه نداده و جالبه دیگه اصلاااا به روی خودش نمیاره انگار که بهش بخشیدم موندم چجور روشون میشه همه چی هم میخره اونجور نیست تو دستش پول نباشه

عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت...من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد...بهارنارنجها همه مست...هوا هوای تو بود...🍀