2777
2789
عنوان

کیا قراره این ماه با آی وی اف مامان بشن

| مشاهده متن کامل بحث + 128 بازدید | 21 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

داروهاتونم‌ دقیقا تو همون ساعتی ک میگن استفاده کنین برای گرفتنش از داروخونه با خودتون یخ ببرید ک گر ...

عزیزم شما انتقال دادین؟؟بله امروز داروهامو گرفتم 

آی وی اف انجام دادم و این ماه انتقال جنین فریز دارم،،،فقط 2 تاجنین برام تشکیل شد،،، دوستای خوبم لطفا اگه ممکنه  برام ی صلوات بفرستین ک مثبت شه و نی نی بیاد توی دلم ممنون از همتون😍😍 ،،،،،4 آبان 98 انتقال دادم متاسفانه منفی شد 😳
قبل پانکچرم اصلا نزدیکی نداشته باشین

اها ،باشه گلم 

آی وی اف انجام دادم و این ماه انتقال جنین فریز دارم،،،فقط 2 تاجنین برام تشکیل شد،،، دوستای خوبم لطفا اگه ممکنه  برام ی صلوات بفرستین ک مثبت شه و نی نی بیاد توی دلم ممنون از همتون😍😍 ،،،،،4 آبان 98 انتقال دادم متاسفانه منفی شد 😳
نه تقریبا ده روز قبل پانکچر کردم ایشالا پریودی دومم میرم انتقال 

ب سلامتی،،ایشالله ک حتما حتما مثبت شی