2777
2789

میخوام بدونم خوبه یا نه ؟ من خودم خونه دارم خونمم نسبتا جدیده ولی پدرشوهرم یک خونه دوطبقه میخواد بخره که خیییییلی شیکه ولی دودلم که برم یا نرم البته مادرشوهرم تاکیید کرده که نه به خودتون نه به زندگیتون کارنداریم. ولی فوضولم هستن 

🧚‍♀️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نهههههههههههههههههههه نرووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووو توووووووووروخدااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا بدبختت میشی

گرچه در دور و برم اینهمه شیطان دارم ...من به شیطان دوچشمان تو ایمان دارم

نرو نرو نرو 

کاش میفهمیدیم اگه نظر یکی باما فرق داره دلیل نمیشه نهایت بیشعوری رو به کار ببریم و بتوپیم بهش چه تو مجازی چه واقعی کاش آدما اونقدری که ادعای شعور دارن نصف همون ادعا شعور داشتن 

تاپیک دختر مغرور چند روز تو پربازدید بود. ای کاش بخونیش. همون که تا پای طلاق رفته بودن و مشکل اصلی این بود که با خانواده شوهر تو یک ساختمون بودن. سری رو که درد نمیکنه دستمال نمیبندن. شما اگه با مادر خودت هم بری تو یه ساختمون حتما حرف و حدیث پیش میاد. چه برسه به مادرشوهر.