2777
2789

نه دختر. بد نبوده. گفته هفته ۱۵ تا ۱۸ برا اطمینان خاطر تکرار کنی ک نظر نهایی بدن. ولی با اطمینان میگم خوبه

دختر قشنگ مامان، تموم آرزوی من سلامتی توئه و بهترین روز عمر من روزی خواهد بود که تو رو در آغوش بگیرم‌. به خدای خودم امید دارم، تو هم ازش بخواه که تو رو سالم به من بده و همیشه در پناه خودش نگهت داره. خدایا نه من و نه هیچ مادر دیگه ای رو با فرزندش امتحان نکن..

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه دختر. بد نبوده. گفته هفته ۱۵ تا ۱۸ برا اطمینان خاطر تکرار کنی ک نظر نهایی بدن. ولی با اطمینان میگ ...

جواب NT خوب بوده اعصابم خورد شده اخه ريسك متوسط زده 😢😢

بد ب دلت راه نده .واسه عمه من ریسکش خیییلی بالا بود گفتن امینوسنتز داد هیچ مشکلی نداشت.واسه تو ک فقط ...

خوب همين بده نوشته تكرار كنم ميترسم اگر چيزيش باشه وااي😞😞

نه گلم تکرار ک چیز بدی نیست.منم تکرار کردم دخترم چیزیش نبود الان خداروشکر صحیح و سالم کنارمه

اول بايد ببرم دكترم ببينه بعد اون ميگه تكرار كنم فك كنم

خوب همين بده نوشته تكرار كنم ميترسم اگر چيزيش باشه وااي😞😞

بعضی وقت ها ، فقط ب خاطر بازه زمانی انجام آزمایش، ممکنه ی کم کم و زیاد پیش بیاد. چیزی نیست دختر جان

دختر قشنگ مامان، تموم آرزوی من سلامتی توئه و بهترین روز عمر من روزی خواهد بود که تو رو در آغوش بگیرم‌. به خدای خودم امید دارم، تو هم ازش بخواه که تو رو سالم به من بده و همیشه در پناه خودش نگهت داره. خدایا نه من و نه هیچ مادر دیگه ای رو با فرزندش امتحان نکن..