2777
2789
عنوان

کیا هفته ششم بارداری هستند!!! بیاید با هم باشیم

| مشاهده متن کامل بحث + 186 بازدید | 40 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مبارکه خوبه ک نتایجت.یه سوال با حساب خودت سن جنینت چنده.من شش هفته و سه روزه از آخرین پریم گذشنه.ولی ...

مرسی عزیزم، من اولین روز آخرین پریودم، ۲۶اردیبهشت بود ، که ماما دکترم قبلش گفت هفت هفته و ۴روز ، اما دکتر خودش که سونو واژینال انجام داد گفت ۶هفته و ۶ روز، نگران نباش ان شاالله همه چی خوب عزیزم

مرسی عزیزم، من اولین روز آخرین پریودم، ۲۶اردیبهشت بود ، که ماما دکترم قبلش گفت هفت هفته و ۴روز ، اما ...

آهان پس شما سن بارداریتون هشت هفته است چون از آخرین پریتون هشت هفته گذشته واس من آخرین پریم پنج خرداد بود. 

بی تابم.😭😭آخه دفعه پیش ضربان نداشت....

بی تاب نباش گلم‌هردفه قرار نیس مثل دفع قبل باش برامنم دفع اول ک سقط کردم ضربان نداشت ولی ایندفع صبر کردم باهزارسختی تا۸هفته صبرکردم شکر خوب بود هرچند هنوزم این استرس کوفتی سقط باهامه

سونو واژینال دادی ضربانم شنیدی؟؟منم تو 5هبته سونو شدم ..ضربان داشت..ولی نتونستم بسنوم..جنین اندازش چ ...

نه من نشنیدم ضربان رو، خود دکتر گفت ضربان قلب طبیعی.اندازشو نمیدونم چیزی نگفت🤪