2777
2789

مامانای  زاهدانی  لطفا  اگه  کسی  میدونه  کجا  بهترینه هم ازنظر  آموزش  هم  اداب  معاشرت  برا  بچه  ها  لطفا  بهم  معرفی  کنین  اخه دخترم  امسال  میره  پیش  دبستان  و   من  اینحا  رو  نمیشناسم  کجا  ثبت نامش  کنم 

بخاطر شغل همسرت رفتین زاهدان؟؟نظامی هستن؟

علی؟!!!!!                                                                           همسر عزیزتر از جانم💖 خداروشکر میکنم که تورو با من آشنا کرد.. خداروشکر میکنم که همسرم شدی و دنیامو زیباتر کردی.. خداروشکر میکنم که بابای پسرم تو هستی👶💗یادمه اولین‌بار که منو دیدی گفتی میخوام خانوم خونم باشی و من باورت نکردم..تورو از خودم روندم💔 ولی الان پنج ساله که خانوم خونتم و بابتش هزاران بار خداوند رو شکر میکنم💋بمونی برام مرد بی نظیر من🤴👸💞💞💞

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام دختر خاله من زاهدانه بهترین جا یه پیش دبستان خیلی بزرگ و‌معرف هست توخیابون بزرگ مهر ولی نمیدونم ...

ممنون  ،  امکانش  هست  براتون  که  ازشون  اسمشو  سوال  کنید  بهم  بگید  لطف  میکنید  😍

اره  نظامی  هستن  ۱  ساله  اینجاییم  

منم شغل همسرم نظامیه دو سال باید بریم زاهدان..بچمم کوچیکه خودمم شاغلم نمیدونم چکارکنم....

علی؟!!!!!                                                                           همسر عزیزتر از جانم💖 خداروشکر میکنم که تورو با من آشنا کرد.. خداروشکر میکنم که همسرم شدی و دنیامو زیباتر کردی.. خداروشکر میکنم که بابای پسرم تو هستی👶💗یادمه اولین‌بار که منو دیدی گفتی میخوام خانوم خونم باشی و من باورت نکردم..تورو از خودم روندم💔 ولی الان پنج ساله که خانوم خونتم و بابتش هزاران بار خداوند رو شکر میکنم💋بمونی برام مرد بی نظیر من🤴👸💞💞💞

اسم  مهد کودکای   لیتل استارز ،  رستگاران  ،  دانش ،  کلاه قرمری  اینارو شنیدم  ولی  نمیدونم  کدوم  بهتره  از  همش ، اخه  دوست  داشتم  کسی  که  تجربه  داره  راهنماییم کنه 

منم شغل همسرم نظامیه دو سال باید بریم زاهدان..بچمم کوچیکه خودمم شاغلم نمیدونم چکارکنم....

اینجا  که  خداییش  غریبی  سخت  هست ولی  اگه چاره  ایی  نیست  ، خود  شهر  زاهدان  باشید  میتونید  مهدکودک  بزارید  بچتونو  یا  پرستار  بگیرید  چون  اگه  با   شوهرتم نیاین   خیلی  اذیت  میشین   

اینجا  که  خداییش  غریبی  سخت  هست ولی  اگه چاره  ایی  نیست ...

شما کدوم شهرید؟؟خوبه امکانات و شهرش؟؟

شما کدوم شهرید؟؟خوبه امکانات و شهرش؟؟

ما  خودمون  شیراز  بودیم  

الانم  خود  شهر  زاهدانیم  

ای  بد  نیست  که  خوبه  امکانات  داره  چون  مرکز  استانه  برای  ۲  سال  هم  فال هم  تماشا