2777
2789
عنوان

کمبود اعتماد به نفس و خجالتی بودن

146 بازدید | 3 پست

سلام دوستان 

من یه دختر 20 سالم یه مشکلی که من دارم این که با آدمایی که واسه بار اول برخورد می کنم چه دختر چه پسر خیلی خجالت میکشم درست نمی تونم حرف بزنم اصلا روم نمیشه حرف بزنم ...کلا اینجوریم که اوایل هر اشنایی نمیتونم خوب بر خورد کنم بعد وقتی می بینم یه سری انقدر خوب برخورد میکنن خودشون خوب نشون میدن خیلی حسودیم میشه ...نمی دونم مشکلم از چیه از کمبود اعتماد به نفس یا اینکه روابط اجتماعیم چون کم بود زیاد با کسی بر خورد نداشتم اینجوری ...در کل این مشگل رو روم نمی شد به کسی بگم گفتم حداقل اینجا که کسی نمی شناستم در میون بگذارم حد اقل خالی شم😄😄

اینم بگم با آدمایی که صمیمی میشمم کلی میگم میخندم ..ولی خوب چون نمی تونم تو رفتار اولم خیلی معاشرتی باشم به نظرم جذاب نیستم و شانس این که یه سری افراد تو زندگیم باشن از دست میدم.

و اینم بگم خیلی از دوستام که از لحاظ ظاهری و اخلاقی پایین تر هستن با این برخورد خوبشون آدمای مختلف که خیلی بالا تر از خودشون هستن به خودشون جذب میکنن ولی من نمی تونم...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

روی عزت نفستون کار کنید

یه پادکست رایگان دیدم که چکیده کلی کتاب و دوره رو در نیم ساعت میگه

بنظرم حتما این ویدئو رایگان یوتیوب رو ببین 😊

50 روش افزایش عزت نفس رو یاد داده که چند تاشم بکار ببندی مثل من نتیجه می گیری

https://youtu.be/uxmiq4ZThdk

حاشیه هم نمیره و سریع میره سر راهکارها

توی گوگل هم سرچ کنی ( عزت نفس نوروزی آکادمی ) برات میاره

(می دونید که یوتیوب ف_ی_ل_ت_ر هستش، پس با وی_پی_ان فعال روی لینک کلیک کنید)

اینم کانال تلگرامشه

https://t.me/norouzi_academy

و حداقل هفته ای یکبار مرورش کن تا کم کم تغییر کنی 😊