2777
2789
عنوان

نیاز به بودن مادر در خانه

315 بازدید | 47 پست

پسرم‌۳ سال و نیمه هست ، از ۶ ماهگی تا ۲ سالگیش اومدم سرکار و گذاشتمش پیش مادرم ولی اینقدر به خودش بی غذایی داد در نبود من و هیچی نخورد تا بلاخره یک سال مرخصی بددن حقوق گرفتم و موندم‌پیشش ، البته از ۲ سال و نیمگی مهد میره و  الان چند ماهی هست که به کار برگشتم ولی میبینم واقعا نیاز داره که مادر خونه باشه حتی اگه مهد بره ، البته پدرش با ما زندگی نمیکنه ، نمیدونم شاید چون من تنهام این وضعیت وجود داره و اینقدر احساس فشار میکنم یا چیز دیگه ، ولی اصلا با سرکار رفتن من کنار نمیاد حتی با اینکه مهد میره

به نظر من به خاطر بچه سرکار نرفتن اشتباه چون بچه فقط چند سال اول سختی داره بعدش بزرگ میشه اما ادم همیشه به کار احتیاج داره ...

دنبال یه راه دیگه باش براش 

دخترم تمام زندگی من

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام خواهر گلم من هم پسر دارم الان شش سال شده پسر نسبت به دخترها نیاز عاطفی شدیدا به مادر دارن و اگه کمبودهایی حس بشه توسنین بزرگسالی با هیچ پولی نمی تونی وباهیچ مشاوره ای نمی تونی جبران کنی و چه بسا پولهایی که جمع میکنی از اونطرف باید خرج ناهنجاریهای رفتاری بچه بکنی واخرش درست نمیشه 

سلام خواهر گلم من هم پسر دارم الان شش سال شده پسر نسبت به دخترها نیاز عاطفی شدیدا به مادر دارن و اگه ...

درسته من هم دقیقا متوجه شدم که پسر نیاز عطفی اش بیشتره خصوصا که پدر هم نداره و نیازش رو دوچندان میکنه

بنظرم تا چند سال اول زندگی واجبه که آدم کنار بچه ش باشه و سرکار نره. چون سنش کمه و نمیتونه نیازاشو بگه از اون طرف هزارتا مشکل دیگه پیدا میکنه. بعدش نیازش کمتر میشه و شما میتونی دوباره بری سرکار

ترجمه تضمینی، پاورپوینت و تدریس خصوصی