2777
2789
عنوان

خانوماي باردار يه لحظه مياين لطفا

86 بازدید | 15 پست

تا حالا شده فك كنين الان يه چيزي شده يا حس كنين يه اتفاق بد واسه ني ني اقتاده؟ من با اينكه ده روز پيش سونو بودم همش فك ميكنم الان نكنه تو شكمم خداي نكرده مرده. ديوونه شدم از فكر و خيال شما چه طور مقابله ميكنين با ابن فكرا؟

خدايا نگاهتو ازم نگير...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من فقط به خدا توکل میکنم

بچه منم وقتی تکون نمیخوره همین حس رو دارم

الانم که شهرستانم، نمیتونم برم شهر پیش دکترم چون ماه آخره رفت و آمد تو جاده خطرناکه... از صبح دنبال دکتر بودم برای چکاپ حتی ماماها هم رفتن مرخصی نیستن😔

لطفا برای سلامتی هر چه سریعتر مادرم دعا کنید😔ممنونم‌ ☘☘☘☘☘☘
من فقط به خدا توکل میکنم بچه منم وقتی تکون نمیخوره همین حس رو دارم الانم که شهرستانم، نمیتونم برم ...

واي عزيزم ايشالله كه حالش خوبه خوبه ه ه ه ه😍😍😍 من كه هنوز تكونم نميخوره همش نگرانم خوش به حال ادماي خونسرد و اروم من خيلي استرسي هستم.راستي اين ماركر بارداري رو چه طوري ميزنين؟🙈من بلد نيستم

خدايا نگاهتو ازم نگير...
منم همین فکرارو دارم.بعد میگم همه همینجوری هستن

اره واقعا منم همش همينو ميگم ميخواستم برم سونو واي خب ميترسم عادت كنم باز نرفتم و مقابله كردم با خودم

خدايا نگاهتو ازم نگير...
مگه تکون نمیخوره؟ باید تا آخر بارداریت هر روز تکانهاش رو چک کنی البته اگه بچه اولته تشخیص حرکت بچه ...

با مني اميليا جون؟ من هنوز هفته چهار ه هستم اخه. از چه هفته اي با گوشي صداي قلب بچه شنيده ميشه شما ميدونين؟

خدايا نگاهتو ازم نگير...
واي عزيزم ايشالله كه حالش خوبه خوبه ه ه ه ه😍😍😍 من كه هنوز تكونم نميخوره همش نگرانم خوش به حال ادم ...

مرسی عزیزم.... 

تو قسمت نی نی سایت من، روی اون سه خط سمت راست بزنید، داشبورد باز میشه، تو قسمت اطلاعات کاربری میتونید جاش رو پیدا کنید

با مني اميليا جون؟ من هنوز هفته چهار ه هستم اخه. از چه هفته اي با گوشي صداي قلب بچه شنيده ميشه شما م ...

آره عزیزم با توام

خب من تا چهارده متوجه میشدم

البته بچه اولم رو اعتراف میکنم خیلییییی دیر فهمیدم

ولی بچه های بعدی رو چرا

شما همین الانم بری پیش دکتر زنان یا ماما صدای قلب رو برات میذاره

اوایل بارداری اینکار رو نمیکنن دیگه چهارده هفته زمان مناسبه برای صدای قلب.

خدایی نکرده اگر برای بچه ای اتفاقی افتاده باشه خیلی زود مشخص میشه .همین که حالت خوبه و علامت خاصی نداری یعنی خدا رو شکر سالمه.

ممنون عزيز دلم😍😍😍😘

بازم اگر پیدا نکردین دقیقش میشه: روی عکس پروفایلتون کلیک کنید، نی نی سایت من رو انتخاب کنید، اون سه خط که گفتم رو بزنید، اطلاعات کاربری رو انتخاب کنید، در قسمت وضعیت من و اطلاعات .... یک قسمتی داره نوشته +درج وضعیت جدید، باردارم رو انتخاب کنید و اطلاعاتتون رو وارد کنید😊

آره عزیزم با توام خب من تا چهارده متوجه میشدم البته بچه اولم رو اعتراف میکنم خیلییییی دیر فهمیدم ...

وواي واقعا؟ يعني الان من دستمو ميذارم زير شكمم يه نبض ميزنه ماله ني نيه؟😬😬😬 من كه هيچي نميفهمم اخه همه جام نبض داره😂😂😂 ممنون پس ميرم حتما مرسي كه گفتيد😘😘

خدايا نگاهتو ازم نگير...
بازم اگر پیدا نکردین دقیقش میشه: روی عکس پروفایلتون کلیک کنید، نی نی سایت من رو انتخاب کنید، اون سه ...

ممنون پيدا كردم اخ جون چه كيفي داره😊😊 ايشالله واسه همه اونايي كه منتظرن به زودي🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻

خدايا نگاهتو ازم نگير...