2777
2789

میدونم که طبیعی هست ولی گفتم بازم با هم بحرفیم و اینکه شما زرده تخم مرغ چند روز تو هفته و چطوری میدین زرده را  به بچتون ؟ من گفتم دیگه از الان به بعد بعد از ابپز کردن کمی تو کره تفت بدم 

من بچم نه ماهشه.از شش ماهگی سینه خیز می رفت و می نشست و از ۷ ماهگی چهار دست و پا می ره .بچه من زرده ...

خانمی به سلامتی... گلم شما ملاج بچتون دکتر چک کرده گفت باز هست یا بسته ؟ و میشه دور سر را هم بگی ؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم عجله نکن. پسر من زود غلط خورد و سینه خیز رفت. تازه وارد چهار شده بود که این کارا رو کرد. اما برا چهار دست و پا رفتن و نشستن تا ده ماه طول کشید. همه بهم استرس دادن. اما انگار یه روز خودش تصمیم گرفت بشینه. یا دیگه سینه خیز نره و چهار دست و پا بره. برا ایستادنش هم همینطور. انگار یه روز یکی بهش گفت دیگه باید واستی. حالا هم برا راه رفتنش عجله ندارم. شما هم نگران نباش. هر بچه ای یه مدل

{اللهم صل علی محمد و آل محمد}
عزیزم عجله نکن. پسر من زود غلط خورد و سینه خیز رفت. تازه وارد چهار شده بود که این کارا رو کرد. اما ب ...

ممنونم ازت دوست مهربونم... خوبه که امثال شماها هستین...یه وقتایی اینجا آدم میاد یه سوال بپرسه همه آون لحظه بچه هاشون و خودشون دور از جون شما و اون دوست که جواب دادن و رفتن همه اون لحظه همه چی تموممیشن خودشون و بچشون و انگار ما که سوال پرسیدیم بیماری داریم و آزمون فرار میکننن... من می مونم به خدا 

حالا برای دلگرمی حتی نمیپرسن چیزی شده و چرا..

من خودم که اصلا اینطور نیستم و تا جایی که بتونم همراهی میکنم ولی واقعا یه وقتایی دلگیر میشم

ممنونم ازت دوست مهربونم... خوبه که امثال شماها هستین...یه وقتایی اینجا آدم میاد یه سوال بپرسه همه آو ...

عزیزم. واقعا درک میکنم. یه مادر نگران نیاز به کمک و زاهنمایی داره. نه فخر فروشی و اضطراب

ببخشید ملاج باز یعنی چی؟؟؟؟ 

به خدا منم نمیدونم .. این خانم اومدن هر سوالی که من پرسیدم گفتم ما اینطور نیستیم و رفتیم ...

حتی من دلم نیومد بهش بگم ملاج باز بودنش هم زیاد خوب نیست.... عزیزم ملاج قسمت جلوی سر هست و پشت سر.... پشت سر که تا 4 ماهگی بسته و سفت  میشه... و جلویی از 7 تا 19 ماهگی زمان داره... همین قسمت نرم روی سر هست... ولی مامانم و قدیمیها اصولا میگن باید سفت بشه بعد از 6 ماه سر بچه... حالا جدیدا مد شده دکترا جیزی ندارن بگن اینا را هول تو دل ما میندازت

عزیزم. واقعا درک میکنم. یه مادر نگران نیاز به کمک و زاهنمایی داره. نه فخر فروشی و اضطراب

دقیقاااا.... یه خدا من دیشب دو تا تاپیک زدم بعد تازه با استرس که خودم داشتم به بقیه روحیه میدادم و تازه هنوز نگرانم که بچه هاشون سالم باشن .. بعد یهو الان اومدم این پست را گذاشتم دیدم این دوستمون گفت همه را نه و ما اینطور نیستیم .... ورفت خیلی دلم شکست 

ممنون که شما هستین

دقیقاااا.... یه خدا من دیشب دو تا تاپیک زدم بعد تازه با استرس که خودم داشتم به بقیه روحیه میدادم و ت ...

عزیزم اینجا که دنیای مجازیه. من تو دنیای حقیقی هم انقدر باهام اینطور برخورد شده. دیگه اجازه نمیدم کسی نگرانم کنه

عزیزم اینجا که دنیای مجازیه. من تو دنیای حقیقی هم انقدر باهام اینطور برخورد شده. دیگه اجازه نمیدم کس ...

دقیقااا گلم منم مثل شما هستم..... بهتون درخواست دوستی زدم یه وقتایی تجربیاتمون را در اختیار همدیگه بزاریم خانمی من برم گل پسر بیدار شد ممنونم برای جوابهاتون

عزیزم عجله نکن. پسر من زود غلط خورد و سینه خیز رفت. تازه وارد چهار شده بود که این کارا رو کرد. اما ب ...

عزیزم پسر من ده ماهش شده سینه خیز میره اما نمیشینه بدون کمک فقط ب کمک من چندثانیه ای میشینه دوباره دمر میشه و بدوبدو سینه خیز میره دستش هم میگیره ب یه جا و می ایسته.خیلی نگرانشم همه میگن چرا نمیشینه.بایدببرمش دکتر؟

خیلی لاغرم هست.ممکنه بخاطر ضعیف بودنش باشه؟

الان دیدم شما هم مشکل مشابه داشتی گفتی مزاحم شما بشم