2777
2789

من دایی وپسر خاله وپسر دایام سپاهین فقط دایم ماموریت میره ۲هفته خونس دوهفته اهواز اونم حقوقشون دوبرابر درکل وضع همشون توپ وزندگیایی خوبی دارن 

سلام 😂😂😂نمیدونم چی بنویسم 😂😂اسمم آش دوغه 😂😂پروفایلم دوتا قابلمه هست دلت خواست بگو 😂😋نگید چرا زرد بعضی جاها زرد درست میکنن 😂دیدار یار عاشق دانی چه ذوق دارد مانند ابری که دربیابان برتشنه ای ببارد 😂نمیدونم چرا یه دفعه این شعر اومد تو ذهنم 😂من مدافع مادرشوهر وخواهرشوهرم 😂😂فرارررررررر💃💃💃💃💃💃الکی گفتم 😂😂😂😋آخه اینجا همه طرفدار عروسن 😂ولی من طرفدار حقم .دوستدار شما آش دوغ 😂💖💔راستی عکس پروفایلم از خودم نیست از اینترنت گرفتم 😂اگ شاد شدی یه صلوات بفرس😛😛😛کجا بفرستو وبرو 🤣

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بخش اداریشه

هر چقدر بیشتر ماموریت بره درامدش بیشتر میشه

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 

همسر من کارمند سپاهه

مزایا و حقوقش خیلی زیاد نیست ولی خوبه شکرخدا

فقط همه جا باید چادر پوشید البته من جاهای تفریحی ک میرم چادر نمیپوشم و کسیم تا حالا گیر نداده بهم

هرکس به طریقی دل مامیشکند،بیگانه جدادوست جدامیشکند😔😔😔
داره اما میتونن خیلیاشو نرن درامدشون معلومه بیمه عالییی مزایا عالیی همه جا تخفیف دارن دندون پر ...

میگم چرا ارگان های دیگه از اینجور مزایا ندارنا.همه رو گرفتن یجا دادن به سپاهیا

🌸ریپلای های کل کل و بحث رو باز نمیکنم  و نمیخونم دوستان عزیز ..اگر چیزی میگم نظرم هست و مسلما مثل هر نظر دیگه ای مخالف های خودش رو داره🌸
همسر من کارمند سپاهه مزایا و حقوقش خیلی زیاد نیست ولی خوبه شکرخدا فقط همه جا باید چادر پوشید البته ...

آره منم یکی رو میشناسم خانوم سپاهیه،ولی بیرون شهر که میره چادر نمیپوشه

بخش اداریشه

خب اداریش باشه...مگه ماموریت فقط واسه بخش عملیاتیه؟! هموناهم ماموریت میرن عزیزم.

درمورد اخلاقشم اینم بگم نمیشه اخلاقو با شغل طرف سنجید...یک نفر که بداخلاقه دکترم باشه همینه...سختگیر بودن یا نبودنش رو باید از برخورد باهاش و اون نشست و برخاستی که تو دوران اشنایی انجام میشه فهمید

سخت گیر نیستن تو خونه؟

نه بابا همشونم زن زلیلن 😂😂😂

سلام 😂😂😂نمیدونم چی بنویسم 😂😂اسمم آش دوغه 😂😂پروفایلم دوتا قابلمه هست دلت خواست بگو 😂😋نگید چرا زرد بعضی جاها زرد درست میکنن 😂دیدار یار عاشق دانی چه ذوق دارد مانند ابری که دربیابان برتشنه ای ببارد 😂نمیدونم چرا یه دفعه این شعر اومد تو ذهنم 😂من مدافع مادرشوهر وخواهرشوهرم 😂😂فرارررررررر💃💃💃💃💃💃الکی گفتم 😂😂😂😋آخه اینجا همه طرفدار عروسن 😂ولی من طرفدار حقم .دوستدار شما آش دوغ 😂💖💔راستی عکس پروفایلم از خودم نیست از اینترنت گرفتم 😂اگ شاد شدی یه صلوات بفرس😛😛😛کجا بفرستو وبرو 🤣
میگم چرا ارگان های دیگه از اینجور مزایا ندارنا.همه رو گرفتن یجا دادن به سپاهیا

دلیل داره اما خب کاربریمو دوست دارم🤣

نمیخوام چیز بدی بگم ها اما حرف سیاسی نمیشه زد

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 
خب اداریش باشه...مگه ماموریت فقط واسه بخش عملیاتیه؟! هموناهم ماموریت میرن عزیزم. درمورد اخلاقشم این ...

والا من این چیزاش رو نمیدنم چون درو برم این شغل نبوده،ماموریتاشون چطوریه؟مثلا چند روزه ست و کجا میرن؟

سالی یکبار مشهد دارن کاملااااا مجانی یک هفته

عزیزم اینایی که نوشتن برا سرهنگو سرداراست من پسرخالم تازه استخدام شده یعنی دوسه ساله، احتمالا اقا دامادم اونجوری باشه حقوقشون عادیه در حده همه کارمندا. خونه مجانی وامو.. نمیدن از بیمه بعضی دکترا فقط میتونن استفاده کنن یعنی مثلا بیمارستانایه خاص. یعنی اگه هرچقد درجشون بالاتر باشه وضعشون بهتره اون تازه کارا در حقشون واقعا ظلم میشه، پسرخاله من سال اولی که استخدام شد 500 میگرف.