2777
2789

من قیمت گرفتم . با یرویس چوب اینا منظورته ؟وهمچی کامل تقریبا ۷ ۸ تومن میشه

تیکر اومدن شازده پسرمون🙈برای سلامتی نی نیم صلوات بفرستین مرسی❤1398/1/31شب نیمه شعبانفهمیدم که شدی یه تیکهازوجودم👼

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ميگفتم از بالام ٧٠ تايي بكيرم بذارم بانك با سودش بخرم 😂

بینوا بابات...

من سیسمونیمو خودم میخرم دگ جهاز دارن میدن بسه تا اخر عمرم نمیخوام هیچی دگ بدن.. هرکی بچه میاره خودشم باید وسیله هاشو بخره

👑خدایا کاری کن که از چیزهای ارزشمند زندگی، جانم اولین چیزی باشد، که از من می‌گیری؛ نکند قبل از این که جانم را می‌گیری، انصافم گرفته شده باشد، شرفم، عدالتم، راستگویی و ادب و دیگر کرامت های اخلاقی ام گرفته شده باشد و تفاله‌ای شده باشم که تو جانم را می‌گیری. خدایا از میان چیزهای شریف، اولین چیزی را که می‌گیری، جانم باشد و وقتی می‌میریم شرفم، صداقتم، عدالتم، شفقت و عشق ورزی به انسان‌ها در من سر جایش باشد. تواضعم، انسان دوستی‌ام سر جایش باشد. نه این‌که تا جانم به لبم برسد و بمیرم ؛عدالتم، انصافم و مروت و جوانمردی و صداقت و تواضعم را از دست داده باشم.👑
اخه بابام داره همش ميخواد بذاره براي پسرش كلا هم دوتا بچه ايم مكه چي داده بهم تا حالا ١٠٠ ميليونم بد ...

اینشکل نگو قدرشو بدون

بعضی ها همینم ندارن

خداروشکر کن

ایشاالله ۱۲۰ سال سایش بالاسرتون باشه

خاطره زایمان طبیعی من درکنار همسرم❤❤دوستای گلم همسر بنده دندون پزشکن اگه سوالی داشتین درخدمتم❤
اینشکل نگو قدرشو بدون بعضی ها همینم ندارن خداروشکر کن ایشاالله ۱۲۰ سال سایش بالاسرتون باشه

نه خب نميكم چيزيش بشه كه ميگم خب هر كي بچه مياره بايد هرچي داره و نداره بده بچش اتفاقا بچه دختر تو اين دوره بيشتز بايد براش هزينه كني