2777
2789
عنوان

نی نی سایت تو دهن منو صاف کردی

216 بازدید | 11 پست

تز چند ماه قبل خود به خود کاربری منو تعلیق کردی یک عالمه ایمیل زدم بزور یوی دوتاش رو جواب دادی اونم گفتی خودت درخواست دادی در صورتی که من همچین درخواستی ندادم بعدش با ایمیل جدید اومدم دوباره همون مشکل رو داشتم از سه روز میش با شماره تلفن و کاربری قبلیم اومدم بعد از پنجاه بار رمز جدید دادن بزور مشکلم حل شد الانم هر سری میخام تو تبادل نظر کامنت بزارم صفحه ای میاد که نام کاربری و رمز عبور رو باید بزنم نی نی سایت تو افتضاحی افتضاح

خدایا هزاااااران بار شکرت خودت محافظمون باش اللهم صل علی محمد و آل محمد

تیک پایین رمز عبورو میزنی؟

خانوادم بهم میگن کجایی پس هیچوقت خونه نیستی/دوستام میگن کجایی پس هیچوقت نیستی/فامیلا همش میگن نیستی هیچوقت کجایی پس/من واقعا کجام پس؟!🤔             خواهشا یکی پیدام کنه بذاره سر جام😄

عزیزم تیک پایین صفحه رو فعال کن تا یادش بمونه تورو

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه افرین به اراده ت میگم...

من یه معلمم🌱.دلیل اینکه میام نی نی سایت سرگرمی نیست،یه جور انجام وظیفه س،یه جور کمک کردن، البته تا جایی که بدونم.پستایی که میذارم برای روشن شدن افکار هست. اتفاقا از اینکه ریپلای میکنید و جواب نظراتم رو میدید خیلی خوشحال هم میشم. در ضمن ،ادامه ی امضام تبلیغ نیست. تجربه  ی شخصی خودم و گروووهی از انسان هاست. * وقتی خواستید زندگی مشترک خیلییی خوبی داشته باشید و همسرتون رو اونجوری هست درک کنید و درست زندگی کنید،هم چنین وقتی نمیدونید چجور مردتون رو قوی و بزرگ ترش کنید و چطور مرد مقتدر زندگیتون کنیدش، به این آی دی تو ایتا پیام بدید.Admin_hamsardari@ ( ادمین دوره ی همسرداری). یا واذد این لینک شید(https://eitaa.com/joinchat/4060939106C6b31f6b3be)اونوقت بشین زیر سایه ی مردونش لذت زن بودن رو تجربه کن.

اینجاست که شاعر میگه

نی نی سایت تو که منو کشتی نی نی سایت

واسه چی منو دوس نداشتی نی نی سایت

😁

هر چه اید به سرم  باز بگویم گذرد                                     حیف ازین عمر     که با می گذرد، می‌گذرد    💔💔

ما ها همچین مشکلی نداریم

گوشیت ویروسی نیست؟ 

با چه مرور گری میای؟ 

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔
عزیزم تیک پایین صفحه رو فعال کن تا یادش بمونه تورو

زدم هیچ تاثیری نداره دیوونم کرده رمز عبورم رو درست میزنم باز میگه اشتباه زدی داغونیه که نگو

یه افرین به اراده ت میگم...

لج کردم باهاش 😂 اخ چرا یه سایت باید همچین مشکبی داشته باشه یه مدت کلا بیخیال نی نی سایت بودم ولی گفتم یا اینا منو از رو میبرن یا من اینارو