2777
2789
عنوان

مامانا سوال

278 بازدید | 3 پست

بچه ای که دوهفته است وارد ۴ماه شده حتما باید بچرخه.؟

یه پسرمن به پهلو میشه اون یکی اوایل تلاش میکرد الان نه

خدایا شکرت بابت رسیدن به آرزوهام،هیچوقتتتت از خدا ناامید نشید ، امید و توکل معجزه میکنه .

تبریک می گم بهتون 

چهار ماه هستش که از تولد فرزندتون گذشته:

تو این مدت باید بتونه مستقیم به چشماتون نگاه کنه باید شما رو از غریبه ها تشخیص بده و بالاتر از این باید بهتون لبخند بزنه 

توانایی چرخیدن کودک بسته به عوامل زیادی داره از جمله تقویت عضله ها اگر فرزندتون نتونست بچرخه اصلا نگران نباشید... همه بچه ها در یک سن یه فعالیت خاصی رو انجام نمی دن.. جای نگرانی نیست.. 

چرخیدن رشد قابل ملاحظه ایی هستش برای یک کودک برخی ها چهار ماهگی و برخی های دیگه تا پنج و گاها تا شش ماهگی چرخیدن رو به تعویق می اندازند... 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تبریک می گم بهتون  چهار ماه هستش که از تولد فرزندتون گذشته: تو این مدت باید بتونه مستقیم به چ ...

ممنون عزیزم

همه این کارها را میکنه فقط یه پسرم به پهلو میچرخه یکیش نه 

میتونه بخاطر این باشه که چون دوقلو هستن دائم روی پا یا داخل کریر نگه میدارم اخه همون قلی که میچرخه روی زمین میچرخه ولی جای دیگه نه

خدایا شکرت بابت رسیدن به آرزوهام،هیچوقتتتت از خدا ناامید نشید ، امید و توکل معجزه میکنه .