2777
2789

سلام خانوما.خواهش میکنم اونایی که تجربه دارن.ضخامت آندومترشون وقت اناقال چند بوده که نتیجه گرفتن.من امروز روز ۱۲ پریودم بود و ۱۱ روزه دارو میگیرم.۶.۹ و بعصی جاها ۷.۷ بود.می ترسم کم‌باشه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خود دکترا دور از جون مثل آدم جواب آدمو نمیدن 😑 ولی شنیدم هر چی از پریود دورتر میشه ضخیم تر و ضخامتش بستگی داره روز چندم سیکل باشی چون بعدا همین دیواره که ضخیم شد میریزه توی طول پریود 

Welcome to my world, Won't you come on in? Miracles, I guess ! Still happen now and then…⛈🌧3/5/400

روز ۱۴سیکل تقریبا ۸و۹ ۱۰ خوبه ..نشاسته بخور ..

با دکترت مشورت کن شاید قرص استرادیول بهت داد

من لایق بهترینام.برای حل مشکل شوهرم یه صلوات مهمونمون کنید.لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین
خود دکترا دور از جون مثل آدم جواب آدمو نمیدن 😑 ولی شنیدم هر چی از پریود دورتر میشه ضخیم تر و ضخامتش ...

ای گفتی...به زور جوابتو میدن.بخدا امروز خودم تنها ۶ ساعت رفت و برگشت رانندگی کردم شوهرم نتونست بیاد فقط واسه یه سونو.بهم نمیگه ۳ بار ازش پرسیدم

ای گفتی...به زور جوابتو میدن.بخدا امروز خودم تنها ۶ ساعت رفت و برگشت رانندگی کردم شوهرم نتونست بیاد ...

اینا فکر میکنن ما اطلاعات پزشکی مون میره بالا بعدم میریم مطب میزنیم دیگه کارو کاسبی شون لنگ میمونه 

عزیزم اینستا داری ؟ اونجا یه ماما میشناسم خیلی مهربونه و جواب میده معمولا حالا یه سوال هم از اون ماما بپرس ایشالا ببینه دایرکت جواب میده 

Welcome to my world, Won't you come on in? Miracles, I guess ! Still happen now and then…⛈🌧3/5/400
نه ندارم.حوصله اینستا رو ندارم

عزیزم مجبور نیستی تو پیجت فعالیت کنی پیج رو قفل کن و فقط پیج های بارداری و زنان این چیزا رو فالو کن من یه پیج دارم که مختص اینجور چیزا درست کردم 

باشه بازم هر جور خودتون مایلید 

منم روزی ۴ تا استرادیول میخورم و روزی ۳ تا فرتیل سی ام‌.امروز استرادیولا رو تا فردا برام کرد ۵ تا

منم 4 تا میخورم و فرتیل سی ام دوتا درست میشه ناراحت نباش خدا رحیمه

لطفا واسه تحقق رویاهام یه صلوات بفرستید❤❤❤