2777
2789
عنوان

بگید چیکار کنم از دست دخترم

237 بازدید | 14 پست

دخترم سه سالشه، عادت کرده با دختر همسایه بره خونه اونا بازی کنن، اما من خوشم نمیاد بره اونجا اونام بهش خوراکی اینا بدن ، همش چشمش به دست این و اون باشه، از طرفی ام دلم براش میسوزه ، بچه کوچیک دارم حوصله بازی کردن باهاش ندارم ، پارکم نمیتونم ببرم زیاد ، عصبیم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودت بالا سرش باش حتما مملکت خرابه..با خودت باهم‌برید با یه ظرف میوه مثلا..ولی من کلا با همسایه بازی و اینا مخالفم..پارک ببرم عزیزم چرا نمیتونی؟بچه آوردی باید سرگرمش گمی

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”
چطور اعتماد میکنی میفرستیش خونه مردم.والا دوره زمانه ی خوبی نیس

من دوست ندارم بره بدم میاد، واحد بغلی ماست، میفرستم حیاط زود میره اونجا، از بعد از ظهر تا حالا کلافه ام کرده، همش یکسره تو خونه ایم

خودت بالا سرش باش حتما مملکت خرابه..با خودت باهم‌برید با یه ظرف میوه مثلا..ولی من کلا با همسایه بازی ...

کنی...

تو این مملکت خراب بچه تو تنها پیش هیج کس نذار

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”

بااین وضعیت ای کاش دوباره بچه دار نمی‌شدید 

خدا برات نگهشون داره 

شوهر من خیلی بچه دوس داره اینو همه میدونن 

زود بچه دار شدم که دو سه تا بیارم چون شوهرم دوس داره ولی الان با یه بچه 5 ماهه واقعا عصبی شدم چون از کل دنیا شدم و خونه نشینم 

خب عزیزم بچه خدایی سخته باید براش وقت بذاری اگر نمیتونی بذارش مهد

که من حتی مهد رو هم تایید نمیکنم محبت خودت یه چیز دیگه ست 

باید ببینی چی تو زندگیت کم داری خودت یا شوهرت برات جبران کنن تا یه خرده از عصبانیت کم شه 

خودت بالا سرش باش حتما مملکت خرابه..با خودت باهم‌برید با یه ظرف میوه مثلا..ولی من کلا با همسایه بازی ...

یه دختر 15 ماه ام دارم، همش عصبی میشه میافته به جون این، منم اعصابم نمیکشه

بااین وضعیت ای کاش دوباره بچه دار نمی‌شدید  خدا برات نگهشون داره  شوهر من خیلی بچه دوس د ...

تنهام خوانواده ام دورن، شوهرمم همش سرکار ، خوب منم کم میارم، عذاب وجدان بچه هارو.دارم همش ،

کوچیکه رو بذار تو‌کالسکه با بزرگه برین پارک این روزا که هوا خوبه

براش مدار رنگی و ...بخر نقاشی کنه 

خمیر بازی   لگو بازی عروسک بازی قایم موشک سه تایی ...

اگه رانندگی می کنی یکی دو تا کلاس ثبت نامش کن یا مهد بذارش