2821
2789
عنوان

لوزه دخترم عمل کردم

6620 بازدید | 81 پست

ولی هیچی نمیخوره همش زوری دارم اب میوه بستنی میدم خسته شدم همش میگه قورمه میخوام پیتزا میخوام‌کباب میخوامدرحالی که فقط باید مایعات بخوره😫😫😫😫😫

مایعات به خوب شدنش کمک میکنه 

وگرنه که اونجا منع نشده 

پیتزا و چیزای سفت نده تا زخم لوزه خوب بشه

ولی پلو خورشت نرمه بهش بده 

تا زمانی که رسیدن به تو امکان دارد *** زندگی درد بزرگیست که درمان دارد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

درد هم داره؟زخمه؟

بله درد داره الان روز دوم هست عمل کردیم‌دردش خیللی کم شده ولی چون دکترش گفت خیلی عملش سخت بوده با بقیه لوزها فرق داشت باید دوهفته تمام مایعات‌ بخوره نمدونم چی بدم هم سیر بشه هم خوب باشه هم تنوع

بچه منم همینجوری بود..فقط تاجایی که میتونی سوپ و بلغور و فرنی و آب گوشت سردشده بده بهش..آبمیوه شیر سرد ..

بستنی وانیلی ساده بده..عمرا و به هیچ وجه بستنی سنتی نده بهش که گلو دردش بدترنشه ..الهی زود زود خوب بشه😘

یه سکوتی هست ، مال بعد ازشنیدن یه سری حرفایی که نباید می شنیدی!ببین حسه عجیبیه!!بیرونش سکوته ولی ازدرونت هی صدا شکستن میاد!وتوراهی جز لبخند زدن نداری...😔😔

شیربرنج درست کن برنجاشو بزار خوب له بشه بده بخوره..سوپ و بلغورشو بریز تو میکسر کاملا نرم بشه بده بهش..فقط ایناهمه رو سرد سرد بده ..ته دلشو میگیره سیرمیشه😊

یه سکوتی هست ، مال بعد ازشنیدن یه سری حرفایی که نباید می شنیدی!ببین حسه عجیبیه!!بیرونش سکوته ولی ازدرونت هی صدا شکستن میاد!وتوراهی جز لبخند زدن نداری...😔😔
2829
2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز