2777
2789
عنوان

چالش/ یک راز که کسی در موردتون نمیدونه

| مشاهده متن کامل بحث + 307 بازدید | 32 پست
خیلیییییی پیر شدم واقعا

میتونم درکت کنم خیلی شرایط وحشتناکیه

هم استرس داری سال بعد اگه قبول نشم چیییی

هم موقع امتحانا کسی نفهمه

هم احساس پوچی و افسردگی

خدا رو شکر تموم شد اون روزا عزیزم🤩

لطفا اگه مخاطبم شما نیستید ریپلای نکنید.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اکثرا نمیدونن من و همسرم تو یاهو با هم آشنا شدیم (اره دیگه دهه شصت هستیم اون موقع فقط یاهو چت بود)

من وهمسرمم کسی نمیدونه چجوری آشنا شدیم😊به هیشکی نگفتم

کارشناس رادیولوژی هستم..هرسوالی درباره عکس واسکن وماموگرافی وعکس های رنگی رحم،روده،معده و..دارین میتونین بپرسین..خوشحال میشم کمکتون کنم
مگه بچه بودم ک پیگیرم باشه؟ به حرفم اعتماد کرد بعدشم گفتم آزاد قبول شدم احتیاجی ب رتبه نداشت

فقط اعتماد به نفست موقع گفتنش من بودم خودمو خراب میکردم اصلا نمیتونم ریسک کنم کلا ترسوام🤣🤣

میشه برای شادی روح پدر و مادرم یک صلوات بفرستید مظلوم از این دنیا پر کشیدن  
تازه رشتمم گفتم حقوق قبول شدم   اجبار به آدم اعتماد به نفسم میده    

حتی از فکرش هم پشتم میلرزه اینکه بفهمن چیکار میکنن😢😢 افرین تو مناسب این رشته ای پر دل و جرات😉😉

میشه برای شادی روح پدر و مادرم یک صلوات بفرستید مظلوم از این دنیا پر کشیدن  
حالا چطوری آشنا شدین؟

دوستم با نامزدش میرفت بیرون منم پیشش بودم..البته نمیخواستم باهاشون برم بیرونا..ازسرکار درومدیم گفت حامی رو هم برسونیم خونشون..همسرمم ازشانس پیش دوستش بود..قرار بود اونم بذاره خونشون😊منو دید خوشش اومده بود..چندروز بعد دوستم گفت فلانی خوشش اومده ازت وشمارتو میخواد برای اشنایی بیشتر..دوماه طول نکشید که اومد خواستگاری😉

کارشناس رادیولوژی هستم..هرسوالی درباره عکس واسکن وماموگرافی وعکس های رنگی رحم،روده،معده و..دارین میتونین بپرسین..خوشحال میشم کمکتون کنم
پ سال بعد تونستی کانکور تو حقوق قبول بشی الانم میخونی یا تموم شده درسات

آره سال دیگه همون دانشگاهی ک گفته بودم حقوق قبول شدم

توی دانشگاهم زور زدم زودتر تموم کنم که اون یکسال ب چشم نیاد ولی نشد الان تموم شد درسم

الان میخوام سال دیگه باز کنکور بدم داروسازی بخونم

الان وقتشه

گفتم تو پست بالا..هرکی میپرسه میپیچونم چون زیاده توضیحاتش