2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

برای من نوشته مجاز اما در صورت وجود ظرفیت  الان خوشحال باشم یا نه

عزیزم 

یعنی جزو ظرفیت مازادی 

یعنی اگه کسی انصراف بده 

یا رتبش بهتره ولی دلش می خواد به دلیل محل زندگی و ...توی دانشگاه پایین تری درس بخونه 

تو می تونی بری 

فک کنم باید خوشحال باشی  احتمالا قبولی

اخه اینجوری قبولی به چه درد میخوره حالا من دعا کنم کی نره 😖

اللن باید کلا چکار کنم چه جوری از بقیه مراحلش مطلع بشم 

باید صبر کنم که دفترچه شماره دو بیاد ؟

اگه من مازاد نبودم  نمینوشت در صورت ظرفیت ؟ الان چه جوریه ممکنه هر شهری بیفتم

من زیاد اطلاع ندارم 

ظرفیت مازاد اینی بود که گفتم 

کاش خانومایی که ارشد دادن 

بیان کمکت 

می خوای برو تاپیکاشون و ازشون بپرس 

ببخش عزیزم 

اگه من مازاد نبودم  نمینوشت در صورت ظرفیت ؟ الان چه جوریه ممکنه هر شهری بیفتم

عزیزم ی عده نمیخوان انتخاب رشته کنن بعد شما مجاز قطعی میشی...رتبه ی شما تو محدوده ی رتبه های مجاز نیست اما در صورت انتخاب رشته نکردن ی عده،شما تو محدوده مجاز میای.خیلیا انتخاب رشته نمیکنن خوشحال باش. ولی نمیدونم الان میتونی انتخاب رشته کنی یا نه. برو انتخاب رشته کن ببین میشه!اگر شد که یعنی میتونی

عزیزم ی عده نمیخوان انتخاب رشته کنن بعد شما مجاز قطعی میشی...رتبه ی شما تو محدوده ی رتبه های مجاز نی ...

چه جوری انتخاب رشته کنم ؟ دفترچه شماره دو نیومده

الان چه جوری معلوم شد که من مجاز قطعی نیستم چونکه نوشته به دفترچه مراجعه کنید در صورت وجود ظرفیت ؟

من میخوام بدونم واسه من اینو زده یا واسه همه میزنه؟

من زیاد اطلاع ندارم  ظرفیت مازاد اینی بود که گفتم  کاش خانومایی که ارشد دادن  بیان ...

مرسی گلم لطف کردی 

خودم سال ۷۸ ارشد خوندم ولی کارهاشو برام انجام دادن الان اصلا نمیدونم چی شد ؟ در حال حاضر یه گرایش دیگه میخوام 

عزیزم ی عده نمیخوان انتخاب رشته کنن بعد شما مجاز قطعی میشی...رتبه ی شما تو محدوده ی رتبه های مجاز نی ...

راستی نگاه کردم معدلمو زده ۱۴/۵۵  یه جا هم نوشته چون شما در کمترین مقدار مجاز بودید اگه میخواید غیر انتفاعی یا پیام نور برید هزینه واریز  کنید 

البته من فقط آزاد میخوام اونارو نمیخوام