2777
2789

سلام دوست جونیای گل 

من یه پسرشش ساله دارم و۲۵ماهه تواقدامم برادومی.ومرتب دکترنرفتم ولی هربارم رفتم برحسب آزمایش وسونومنوهمسرم مشکلی نداریم ولی باردارنمیشم.

حالابرادرشوهرم ازدواج کرده وبه احتمال زیاااداردیبهشت عروسیشه.من ازاین ماه دیگه نمیخوام اقدام کنم میگم نکنه بارداربشم ولی همسرمم میگه دوساله نشدی این چندماهم روش

برااین نمیخوام بارداربشم چون میوفته عروسی برادرشوهرم.ودلم نمیخوادتوعروسیش باردارباشم یاتازه زایمان کرده باشم.

نگیدول کن وفلان   چون نمیشه وعین داداشه برام وجاریمم خیلی دوست دارم ودلم میخواد توعروسیشون حسابی خودمو واحساس خوشحالیمونشون بدم.

حالاواقعاموندم بنظرتون کارم اشتباهه؟

دوستای گلم براسلامتی هممون وبرآورده شدن حاجات وآرزومون یه صلوات بفرستین.خیرببینین.😘😘😘

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

احتمالش هست باردار بشی پس جلو گیری کن بعد از عروسی دوباره اقدام کن

اصلانمیتونم تصمیم بگیرم ولی بنڟرم جلوگیری کنم بهتره.

دوستای گلم براسلامتی هممون وبرآورده شدن حاجات وآرزومون یه صلوات بفرستین.خیرببینین.😘😘😘
من بودم این کارو نمیکردم حالا عشقم خودت بهتر میدونی

یعنی جلوگیری نمیکردین؟    یامیکردین؟☺

عزیزم تو ادامه بده مگه ادم حامله نمیتونه خوشحالیشو نشون بدع ؟

آخه همسرم ایناتوفامیلشون چندروزعروسی میگیرن وتاصبح طول میکشه خب منم که هرلحظه میرقصم سخته کم برقصم😁

من چون بچه ندارم مشکل دارم رو حساب خودم گفتم گلم جلوگیری نمیکردم 

انشاالله شماهم زودی بارداربشین گلم