2777
2789
عنوان

سوال در مورد تالار عروسی

781 بازدید | 10 پست

سلام

من قرار واسه دیدن تالار برم خانم هایی که تجربه دارید می تونید کمکم کنید بدونم باید چه سوال هایی بپرسم و به چه چیزایی دقت کنم

و هو معکم این ما کنتم خدا با شماست هر جا که باشید ******* الان این عددها کنار اسم من چیه؟؟😑

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به کیفیت پذیرایی خیلی دقت کن ما دیشب یه عروسی رفتیم پذیراییشون افتضاح بود ابروی عروس و دومادو بردن. کیفیت غذاشون خیلی مهمه. شیک بودن سالم بودن میزو صندلیاشدن ببین واسه برنامه هاتون اون‌فضا اکی هست یا نه 

غیر از این دیگه چی

بعدش ببینم نور پردازیاش چطورین اون بخار شو نگاه کن دیجیشو پذیرایشونو بپرس نگاه کن تمیز باشه همه جا و امسالش

پسرم مامانت چشم به راهته            زود و سالم بیا بغلم😍😍😍😍😍
به کیفیت پذیرایی خیلی دقت کن ما دیشب یه عروسی رفتیم پذیراییشون افتضاح بود ابروی عروس و دومادو بردن. ...

باید ازشون نمونه کار بخوام؟

من اولین بار دارم میرم واسه همین کلا صفرم

و هو معکم این ما کنتم خدا با شماست هر جا که باشید ******* الان این عددها کنار اسم من چیه؟؟😑

از خودشون که بپرسی میگن بهترینی ببین اگه مقدوره تو یکی از جبسه ها باشین تا خودتون‌مطمئن شین مثلا دیشبیا خیلی شوت بودن ظرف میوه خالی میشد نمیومدن پرش کنن یا ظرفای غذا اصلا چک نمیکردن کدوم ظرف خالی شده در صورتی که صاحب جشن تدارک دیده بود و همش تذکر میداد

باید ازشون نمونه کار بخوام؟ من اولین بار دارم میرم واسه همین کلا صفرم

اول بگو مراسم مختلطه یا نه 

به نوساز بودن و شیک بودن وسائل دقت کن 

ازشون نمونه فاکتور و قیمت بگیر حتما یه شب برید تست مراسم 

برو سرویس بهداشتیاشونوو ببین خیلی مهمه به نظرم 

رختکن و ...

برخورد پرسنل 

باید ازشون نمونه کار بخوام؟ من اولین بار دارم میرم واسه همین کلا صفرم

حتما ساعت دادن شام و بپرس و بگو سر فلان شام حتما شام میخوام یه عروسی رفتم 12 شب به زور شام دادن همه پاشدن رفتن افتضاح بود