2777
2789

سلام دوستان خوشحال ميشم كسايي كه نتيجه گرفتن تجربه هاتونو در اين رابطه بهم بگين . دكترم برام فيزيوتراپي نوشته و الان سه جلسه دارم ميرم كه چسبندگي لوله رفع بشه 

براي حال خوب همديگه دعا كنيم 💚💚💚

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مگه میشه؟؟ چه جالب چجوریه؟ مثل بادکش می مونه

آره عزيزم نه بادكش نيس دستگاه روي رحم قرار داده ميشه در سه مرحله كه كلا ٤٥ دقيقه طول ميكشه 

من عکس رنگی گرفتم یکی از لوله هام باز نشد چندبار عنبرنسا دود کردم و یه مدت آنتی بیوتیک خوردم دوباره ...

چطوري از عنبر نسا استفاده ميكني؟

چه دکتر آگاه و با معلوماتی داشتی. اسم دکترت رو میکی؟ تهران هستی؟ چه کارایی توی این سه جلسه برات انجا ...

نه مشهدم . دكتر تيمورزاده بهترين دكتر مشهده

من عکس رنگی گرفتم یکی از لوله هام باز نشد چندبار عنبرنسا دود کردم و یه مدت آنتی بیوتیک خوردم دوباره ...

من تحمل عکس  رنگی مجدد رو ندارم

منم آنتی بیوتیک زیاد خوردم کورتون زدم واسه التهاب

ولی نمیدونم باز شده یا نه

همون. چشاته. که تورو. انقد. عزیز. میکنه😘درخواست دوستی نمی پذیرم
من تحمل لکس رنگی مجدد رو ندارم منم آنتی بیوتیک زیاد خوردم کورتون زدم واسه التهاب ولی نمیدونم باز ش ...

دکترم گفت برو لاپراسکوپی منم از بیهوشی میترسیدم دوباره رفتم عکس رنگی

منم میترسیدم ولی دلو زدم به دریا

آره عزيزم نه بادكش نيس دستگاه روي رحم قرار داده ميشه در سه مرحله كه كلا ٤٥ دقيقه طول ميكشه 

چه خوب خداروشکر 

من لوله راستم  مسدوده 

با چپ باردار شدم دخترم۲۲ ماهشه.

شما بعد بیا  همین تاپیک نتیجه کارتو بنویس

همون. چشاته. که تورو. انقد. عزیز. میکنه😘درخواست دوستی نمی پذیرم
کدوم دستگاه؟؟ اونی که با پدهاییه که خیس میکنن یا اونی که یه صفحه میذارن روی شکمت؟

هنوز اسم دستگاهاشو نميدونم اول يه دستگاهه كه با مادون قرمزه و حرارت ميده و بعد يه دستگاه مثل سونو هست كه ٥ دقيقه ماساژ ميدن روي رحم و دستگاه آخر هم ٤ تا پد هست كه به جريان برق وصله و روي دو طرف رحم و كمر قرار ميگيره

من تحمل عکس  رنگی مجدد رو ندارم منم آنتی بیوتیک زیاد خوردم کورتون زدم واسه التهاب ولی نمیدونم ...

واي منم همينطور 😞😞😞