2777
2789
عنوان

بيايين كمكه فكرى

29 بازدید | 2 پست

بچه ها من دخترمو كلاس زبان ميبرم ٦سالشم هست خيلى هم علاق داره به كلاسشو زبانش. ولى شوهرم هر ترم برايه ثبت نامش كه بايد شهريه بده اذيتم ميكنه جون ميده تا شهريه شو بده وضعشم خوبه ولى به ما ميرسه نداره. هرترم حالمو خراب ميكنه افسردگى گرفتم سر دردايه وحشتناك ميگرفتم رفتم دكتر قرصايه افسردگى داده اونا رو ميخورم سردردم خوبه. حالا كمكه فكرى بكنيد با اين شوهر روانى چى كار بايد بكنم تا اين معضل شهريه دادن توو خونه ما حل بشه

وقتی داره وزورش میاد بده یعنی ایشون خسیسه واین یک معضل لاینحل هست باید خیلی صبور باشی یا از لحاظ مالی مستقل بشی 

واقعیت این است که مابرای رنج کشیدن متولد شده ایم اما به دنبال لذت میگردیم.پس تنها راه ادامه دادن لذت بردن از رنج هاست 

خسيس كه هست ولى منه بيچاره چه كار بايد بكنم. مريض شدم ديگه. استرس. افسردگى كاهى دست و پاهام بيحس ميشه. خدا از روو زمين بر داره اينجور مردا رو كه اينقد اذيت كن هستن. 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.