2777
2789
عنوان

درغگویی خانواده همسرم...

507 بازدید | 21 پست

خانواده همسرم به شدت دروغ میگن و این منو خیلی ناراحت میکنه.دروغ های خیلی تابلوووو..میترسم دید خانوادم نسبت به همسرم تغییر کنه.من تاهالا از این حرفا به همسرم چیزی نگفتم.

مثلا همین امروز خاهرشوهرم به خواهرم گفته که من لیسانس دارم و  تا قبل از عید سرکار میرفتم و الان خودمو بازخرید کردم و چهارصد میلیون پول گرفتم.درصورتی که ایشون فوق دیپلم دارند و تا امروز حتی یک روز هم شاغل نبودند.  

خاهر بزرگه همسرم به خاهرم گفته دخترم هیچ علاقه ای به درس نشون نمیده و حسابی خستم کرده.درصورتی که چند روز پیش به من میگفت هر روز دوستای دخترم میان خونمون و دختره من به اونا درس یاد میده.  

مادرشوهرم بارها و بارها به من گفتن که همسرشون که الان فوت کردن همیشه کلی خرید میکرده و من تا روزها مشغول جمع کردن خریدهاش بودم.درصورتی که همسرم به من گفت حرفای مادرم رو جدی نگیر.

این دروغ ها به شدت اذیتم میکنه.همیشه قیمت لباس هاشون رو چندین برابر میگن.شهر کوچیکه و حرفا میپیچه.من گاهی اعتمادم به همسرم رو از دست میدم میگم اینم مثه خانوادش دروغ میگه.

دیگه واقعا موندم باید چیکار کنم.  

امرو که تلفنی با خاهرم صحبت میکردیم با گفتن این دروغ شاخ دار خاهر شوهرم حسابی خندید و گفت وقتی اون داشته حرف میزده هم خندم گرفته بوده.(یعنی همشون میدونن اینا دروغ میگن)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مهم نیست مگه داری باخانواده شوهرت زندگی میکنی ...مهم همسرته به حرفا اونام توجه نکن بزار هرچی میخوان دورغ بگن

به هرکس که می نگرم در شکایت است ،درحیرتم که لذت دنیا به کام کیست؟

درست مثله خانواده ی همسر من تا مادر و خواهر اش یه چیزی میگن شوهرم میگه کم خالی ببندین یا به من میگه باور نکن .خدشم تازگی ها فهمیدم از اونا کم نمیتره

هَرچه دَرفَهم تو آید    🤯🤯🤯🤯         آن بوَد مَفهوم تو...........😏😏😏

اوایل ازدواجمون یه سرویس عقیق خواهر شوهرم داشت که زنداداشه من بهش گفته بود چقدر از سرویست خوشم اومده.خیلی قشنگه.گفته شوهرم برای سالگرد ازدواجمون خریده.درصورتی که اون یک سرویس بدل بود که الان انداختن گردن عروسک دخترشون و چند وقت پیش من لنگه گوشوارشو توی خونه مادرشوهرم دیدم.بدل بود.

خواهرشوهرمنم متاسفانه تواین زمینه دروغ میگه..یبارگفت بابام به مامانم میگفت خودتو خسته نکن اصلا هروقت خواستی بگو غذا ازبیرون بخرم..همسرم پیگفت دروغ میگه..توعمرش همچین حرفی نزده بابام.نمیدونم فازش چیه دقیقا

کارشناس رادیولوژی هستم..هرسوالی درباره عکس واسکن وماموگرافی وعکس های رنگی رحم،روده،معده و..دارین میتونین بپرسین..خوشحال میشم کمکتون کنم

اخ اخ خانواده شوهر سابق منم دروغگو بودن کلا تا عقد همش ظاهر سازی کردن و دروغ گفتن حتی وسایل خونشون رو از کسی قرض کرده بودن بعد عقد همه رو پس دادن لباسای تنشونم همینطور

اصن من میموندم چطور اینقد دروغ میگن چطور اینقد عوضین

خوشحالم از دستشون راحت شدم

انسان ها , شبیه هم عمر نمیکنند  یکی زندگی میکند یکی تحمل ....
باعث سرشکستگیم شدن.

آره درکت میکنم عزیزم  ماهم فامیلیم با سوهرم وقتی یه دروغی میگن همه میفهمن ولی به روشون نبمیارن ولی من خیلی خجالت میکشم .یه برادر شوهرم دارم براش از فامیلای زنداداشم رن گرفتیم از بس دروغای شاخ دار گفتند آبروم رفته جلوشون .تا جلوی من که واقعیتو میدونمم دروغ میگن به همه

هَرچه دَرفَهم تو آید    🤯🤯🤯🤯         آن بوَد مَفهوم تو...........😏😏😏
خواهرشوهرمنم متاسفانه تواین زمینه دروغ میگه..یبارگفت بابام به مامانم میگفت خودتو خسته نکن اصلا هروقت ...

همسرمنم گاها همینو میگه که بعضی حرفارو باور نکن.البته میدونه من باور نمیکنم اما یه جورایی میخاد بگه من میفهمم دارن دروغ میگن

عزیزم یه بار دروغاشون رو به روشون بیار ،چند بار که این کارو کردی دیگه جلوی شما دروغ نمیگن،جاری من چون  غریبه بود  یه دروغای شاخ داری می‌گفت مثلا می‌گفت دامادمون ریس بیمارستان فلان جاست بعدش معلوم شد آقا یه دکتر عمومی ساده است،خواهرم معاون فلان جاست بعد معلوم شد منشی،وهزار تا دروغ دیگه،ما اولش با اینکه میدونستم دروغ میگه به روش نمیووردیم،واونم بیشتر دروغ می‌گفت ولی چند بار به روش آوردیم ضایع شد دیگه یادش رفت دروغ بگه

عزیزم یه بار دروغاشون رو به روشون بیار ،چند بار که این کارو کردی دیگه جلوی شما دروغ نمیگن،جاری من چو ...

دلم برای شوهرم میسوزه وگرنه حتما اینکارو میکردم.