2777
2789
عنوان

تجربه لیزر موهای زائد😐😐😐😐😐

579 بازدید | 51 پست

سلام بچه ها.کسی رفته تا حالا اون جاهایی که ارزون لیزر انجام میدن؟از اونا که کل بدن جلسه ای ۲۰۰ ،۳۰۰ هستش.

فایده داشته آیا؟

دستگاهشون چی بود؟

توی اصفهان جای مطمئن سراغ ندارید؟؟؟

دستگاه خانگیا چی؟کسی تجربه داره؟

کمک کنید دیگه واقعا خسته شدم😣

من خونگی دارم برای دفعه اول که راضی بودم حالا ببینم بعدش چی میشه ولی دیگه وارد نمیشه نمیتونی بخری اص ...

چه مارکی؟قیمتش چنده ؟

Si vous tapez ce texte dans Google Translate maintenant pour connaître sa signification, je voulais dire que vous êtes très au chômage

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من خونگی دارم برای دفعه اول که راضی بودم حالا ببینم بعدش چی میشه ولی دیگه وارد نمیشه نمیتونی بخری اص ...

شما چند خریدی 

درد داره

آهای تمومه زندگیم       بی تو تمومه زندگیم     

۲۰۰ ۳۰۰تومن فول بادی که مطمین باش یه جای کار میلنگه چون براشون نمیصرفه برو یه جای خوب 

میشه برای اینکه یه بچه سالم و باهوش داشته باشم برام دعا کنی و آرزوی خوب کنی؟ممنون🙏 اینو بدون حس خوبت برای بقیه دوبرابرش به خودت برمیگرده🌼
تریا نمیدونم چون تموم شده دیگه قیمت نداره ولی ۴۰۰ ۵۰۰ دلاره حدودا آمازون داره قیمتش هست  بقیه ...

تریا که شنیدم خیلی بده بجاش فیلیپس و یه مارک دیگه میگن خوبه

میشه برا ارامش دلم یه صلوات بفرستی 😔                   خداجونم تنهام نذار😢💔

من شنیدم فقط الکساندریت کندلا موثره و با اینکه گرونتره ولی بقیه رو ۲۰ جلسه هم بری و به اندازه کندلا موثر نیست و در نهایت مجبوری بیای سراغ کندلا با کلی هزینه که از قبل کردی

لطفا کتاب بخونید ... کشور ما الان بیش از هرچیزی نیازمند ملت آگاه هست ... این وظیفه شماست که بعنوان عضوی از این جامعه و تربیت کننده نسل بعدی؛ از مسایل روز زندگی مثل امور سیاسی، اقتصادی، روانشناسی و ... تا حد معمول و لازم آگاهی داشته باشید🌸