2777
2789
عنوان

نصب پرده تروخدا کممممممک

207 بازدید | 32 پست

سلام بچه ها من تازه جا ب جا شدم پرده ورودی حال با چوب پرده حالت نیم دایره میخ شده بعد قلطگی های داخلش ک میخواد گیره پرده بره داخل سوراخش رو نداره بجاش سر قلطگیه یه حالت فلز دولا شده کسی بلده با این مدل بهم بگه چطور ب نوار پرده وصلش کنم گیره خاصی میخوره _نمیدونم تونستم منظورمو برسونم یا نع خیلی گیرم تروخدا کمک کنید

دلم یه شادی از ته دل  یه ذوق  یه اتفاق خوب میخواد واسم دعا میکنی؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من میدونم یه مدل داریم لوله ی استیل هست وبالای پرده ی شالی چندتاسوراخ هست وپرده رومیندازند توش دوسه سالی هست مدشده وبهش میگند یالان شالی و زیرش هم حریرش هست که گیره پرده ی معمولی داره

دیگه نفهمیدم چی گفتی😂😂

پرده قبلیمو رو زمین گیره شو هر چهار انگشت وصل میکردم ب نوار پرده بعد بالای چهار پایه واسه نصب ک میرفتم فقط گیره رو مینداختم داخل سوراخ اون قلطگی های داخل چوب پرده

من میدونم یه مدل داریم لوله ی استیل هست وبالای پرده ی شالی چندتاسوراخ هست وپرده رومیندازند توش دوسه ...

ن پرده پانچ شده رو میگید؟پانچ نه من با چوب پرده مشکل ندارم اون گیره های نگه دارهنده داخلش ک پرده رو آویز میکنی بهش

خدا حفظتون کنه شمارو و خانواده تونو واسه شما ان شآلله خیر دنیا و آخرتو ببینید اگ روش نصبشو  بلدید بگید