2777
2789

تو تاپیکهای قبلیم گفتم که پاشو کرده تویه کفش که بعد زایمانم دیگه سرکار نرم.از مجردی دارم تو این شرکت کار میکنم کلی جنگ ودعوا داشتیم.الانم که میخام بعد زایمان گواهینامه بگیرم،چون ماشین خریدم با پس اندازم،هی میگه فک نکن آسونه ها ،سخته فک نکنم بتونی.دیگه دارم مطمٸن میشم این نمیخاد من پیشرفت کنم تو زندگیم .

💜in out of this world 💜cristiano ronaldo

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره تفکرش اینه که محدودت کنه 

باهاش وارد جنگ نشو 

بگوو میخوام گواهی نامه بگیرم یه وقت تو مسافرتی جایی خسته شدی من بلد باشم بگووو خیلی لازمه داشتن گواهی نامه یه وقت یه اتفاقی بیفته من بتونم کمک کنم

آره تفکرش اینه که محدودت کنه  باهاش وارد جنگ نشو  بگوو میخوام گواهی نامه بگیرم یه وقت تو ...

این حرفهارو میزنه مصمم تر میشم برا گرفتن گواهینامه.

قشنگ بگرد ببین رنج اصلیش چیه که این شکلی داره نشون میده ببین کجا احساس کمبود چی رو داره می کنه و نگران چیه که میخواد تورو عقب نگه داره. 

البته بعد از زایمان سرکار نرفتنو ممکنه بخاطر بچه بگه یا رانندگی رو فقط از لحاظی که تجربه شو داره... برا همین باید خوب خوب بگردی ببینی اینا نگرانیای واقعی یا نگرانیای واقعی چیزی دیگه س که پشت اینا پنهون شده.

اگر زندگی خانوادگی پرتنشی داریم و تحصیلات و تخصص در زمینه خانواده نداریم نسخه ناموفق زندگی خودمون را برای بقیه نپیچیم ! مثال: همه مردها فلانند، همه زنها فلانند، به شوهر رو نده، جواب بدیشونو با بدی بده، ازدواج نکن، ازدواج بکن، بچه بیار زندگیت شیرین شه... حسن ختامشم اینه که روانشناس و مشاور هیچی حالیشون نیس من خودم یه پا مشاورم!  شما اگه بیل زن بودی که در خونه خودتو سرسبز کرده بودی عزیزدل   

خیلی از مردای ایرانی دوست دارن زنشون وابسته به خودشون باشن ومستقل نباشن همسرشمام فکرکنم جزء همیناس

جوکر:من یه همسر داشتم زیبا بود...کسیکه بهم میگفت من خیلی نگرانتم؛همیشه بهم میگفت بایدبیشتر بخندم...قماربازی میکرد ویه عالمه هم بدهی بالااورده بود...طلبکارها صورتش رو خط خطی کردن،ماپولی برای جراحیش نداشتیم نمیتونست تحمل کنه...من میخواستم دوباره لبخندش رو ببینم،فقط میخواستم بدونه زخمهاش اهمیتی برام نداره پس یه تیغ گذاشتم توی دهنمو اینکارو کردم...میدونی بعدش چیشد؟اون نتونست منو اینجوری ببینه!ترکم کرد...قضیه برام بامزه شد..."حالا همیشه میخندم"
قشنگ بگرد ببین رنج اصلیش چیه که این شکلی داره نشون میده ببین کجا احساس کمبود چی رو داره می کنه و نگر ...

نمیدونم چشه.خستم کرده،درحالی که من قبلا ازدواج کردمو جدا شدم با یه بچه کوچیک.بعد با همسرم ازدواج کردم اون مجرد بود وتک فرزنده.وضع مالیش خوبه،فقط وفقط از لحاظ ظاهر من سرترم.