2777
2789
سلام دوستان برای ناحیه پشت لب و زیر چونه پیش دکتر هما جلیلی رفتم
فعلا یک جلسه رفتم لیزر کلینیک بهاران با دستگاه معمولی که فکر میکنم اسمش لیزر ellipse بود کسی تجربه داره؟
به خاطر بسپار! همراهی خدا با انسان مثل نفس کشیدن است. آرام...بی صدا...همیشگی

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سلام
من کلینیک بهاران میرم پیش دکتر خزایی
عالیههه خیلیی راضیم واسه موهای زیر چونه 3جلسه رفتم دیگه جوونه هم نزده حتی یه کرک هم در نیومده
من خدایی دارم ، که در این نزدیکی است نه در آن بالاها مهربان ، خوب ، قشنگ چهره اش نورانیست گاهگاهی سخنی می گوید ، با دل کوچک من، ساده تر از سخن ساده من او مرا می فهمد ، او مرا می خواند ، او مرا می خواهد …

بیاید با دعای دسته جمعی امان

شفای نینی های معصوم نینی سایتی رو

از خدای مهربونمون بخوایم

اینم آدرس کلوپ:

http://www.ninisite.com/clubs/detail.asp?clubID=16544

ختم40روزه سوره یس از سه شنبه 1 اسفند

ختم سوره یس و صلوات و سوره حمد

به نیت شفای نینی های مریض

برا شفا همه مریض ها دعا کنیم...
....................................................... برا سلامتی تمام عزیزانمون خدارو صد هزار مرتبه شکر
خواهرم صورتش بعد از بارداری لک افتاده بود یه ماه کرمهای دکتر خزایی رو استفاده کردن کمرنگتر که شد بعد لیزر کردن خیلی هم خوبه من هم خیلی راضیم هم خودم هم خواهرزادم هم دوستم هممون پیش ایشون میرفتیم
من خدایی دارم ، که در این نزدیکی است نه در آن بالاها مهربان ، خوب ، قشنگ چهره اش نورانیست گاهگاهی سخنی می گوید ، با دل کوچک من، ساده تر از سخن ساده من او مرا می فهمد ، او مرا می خواند ، او مرا می خواهد …