2777
2789
عنوان

خاطرات اون روزای من

243 بازدید | 22 پست

سلام دوستان شبتون قشنگ

اقا میخوام یه چندخاطره ازمجردیم بگم و متاهلیم😄😶

اول یه توضیحی بدم که شما بتونین منو تصور کنید

قدم بلنده(174)پوستم بین سفید و سبزه😅

چشمام سبزه ولی مژه هام کم پشته😐 دماغم فابریکی قشنگه موهامم سیاه پرکلاغی😁

اندامم نه لاغز نه چاق توپر😶

دوران مجردی خیلی خنگول بازی درمیاوردم

تو فانتزیام زندگی میکردم ببشتر

خاطره بد و خنده داری که هنوز تو ذهنمه😩😮😂بچه بودم فکرکنم6سالم بود..بین پاهام له شده بود..عرق سوز بودم..مامانم به پومادی بهم داد گف برو بزن به اونجات..(منظورش جایی که سوز میده😥منه خنگول هم رفتم اونطرف اتاق نشستم پاهانو باااااز کردم دقیقا پوماد رو زدم جای حساس بدنم😑😑نمیتونم بگم کجا ولی همونجا دیگهههه😂😐😐 خلاصه چشمتون روز بدنبینه چنان جیغی کشیدم و بالا پایین میپریدم سوختممم سوختممممم وای سوختممم

مامانم گفت چیشد چیه مامان چته

منه خنگول باهمون وضع رفتم روبرو بابام گفتم بابااااا سوختم و گریه کن

خو اخه مادرمن خودت پوماد رو برن جای عرق سوز

بچه 6ساله عقل درست حسابی داره😒

😐واسه اولین بار قرار بود موهای مشکیمو هایلایت کنم و بسیییی خوشحال بودم‌و لحظه شماری میکردم و چقدددر واسه اولین بار قرص جلوگیری خوردم‌که پریود نشم یوقت که رنگ موهام خراب شه...ازبدشانسی من که شوهرم راضی شد بلاخره رنگ کنم کروووونا😑😑😑😑😑اومد و همه چیزو خراب کرد😐😐

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وقتی رو پسرم باردار بود 

شکمم گنده

وزنمم زیااااد شده بود

دماغم پف کرده گنده

لبام ورم کردم

پاهامو پرانتزی میزاشتم راه میرفتم چون جای حساسم خیلی درد میکرد

اخرای 9ماه بودم

خودم شوهرم و مامانم توخیابون بودیم

خیلی دخترترگل ورگل خوشگل بود

مامانم هردقه میگفت ماشالله به دخترم قشنگترازدخترم نیست

ازهمشون خوشگلتری

به درمیگقت دیوار بشنوهه

میخواست شوهرم بشنوهه😦😩😁😁😁

من😌😍

مامانم😊😎

شوهرم😃😮😓

😐واسه اولین بار قرار بود موهای مشکیمو هایلایت کنم و بسیییی خوشحال بودم‌و لحظه شماری میکردم و چقدددر واسه اولین بار قرص جلوگیری خوردم‌که پریود نشم یوقت که رنگ موهام خراب شه...ازبدشانسی من که شوهرم راضی شد بلاخره رنگ کنم کروووونا😑😑😑😑😑اومد و همه چیزو خراب کرد😐😐
الان کپی پیست میکنم همه رو😁😂

نگنه درمورد من بوده😖

من با تلفن عمومی زنگ میزدم آتش نشانی میگفتم آش ننم سوخته بیا خاموش کن 110 میگفتم شورتمو دزدیدن بیا ...

😂😂😂😂😂😮

اوایل ازدواجم بود

شوهرم سرکار بود.جاری و خواهرشوهر و شوهرش اومدن خونمون

خواهرکوچیکمم پیشم بود

رفتم یه توکه پا توی اشپزخونه

اشپزخونه مثلا موکت نبود

خواهرکوچیکم و دخترجاریم ازقضا اب ریخته بودن

همبن که برگشتم قدم اول رو بردارم پاهام 180درجه ازهم باز شدن و با ک و ن افتادم زمین

مهمانان گرام حالابخند کی بخند

خودمم که ایقدر خندیدم نزدیک بود جیش کنم😒