2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بزرگترین گناهتون چی بوده؟

من بچه بودم جنوب میرفتیم خونه خالم یه مارمولک بزرگی بود جراحیشون میکردم.هنوز عذاب وجدان دارم 😂😂

من خوراکمه زمین بخورم👇👇👇👇                                    تا پاشمو و وایسمو دوباره از سر💪✌❤
من حقیقت  تا حالا چند بار عاشق شدی؟؟؟

من حقیقت،،، 

تا حالا عذاب وجدان گرفتی؟؟ چیکار کردی که عذاب وجدان گرفتی؟؟ 

واسه بچه دار شدنم صلوات میفرسی؟ 🙏...... ولا تنقطوا مِن رَحمةِالّله.......خدای مهربونم شکرت 😍...... خداجونم مراقب همه نی نی های تو راهی باش سلامت بزسن به آغوش مادراشون مراقب  زهرای(رستا) منم باش 🙏امین🙏....خانما تاپیک معجزه بارداریمو گذاشتم،،، شاید بدردتون خورد،،،، ((خدای مهربونم شکرت بابت فرشته کوچولوی نازنینم،، دخترم 11 مرداد 99 بدنیا اومد)) 
من بچه بودم جنوب میرفتیم خونه خالم یه مارمولک بزرگی بود جراحیشون میکردم.هنوز عذاب وجدان دارم 😂😂

ياقران چطور ميگرفتيشون😫

سلام دوستان تيكرم واسه ارامش زندگيمه توروخدا واسم دعا كنيد..تو شرايط خيلى بدى هستم😞😢
من حقیقت،،،  تا حالا عذاب وجدان گرفتی؟؟ چیکار کردی که عذاب وجدان گرفتی؟؟

بزرگ ترین دروغی که گفتی چی بوده؟؟ 

بیرون رفتم با دوست هام خرید قیمت واقعی رو نگفتم😀 عذاب وجدان گرفتم

کاربری جدیدا به من تعلق گرفته 
ياقران چطور ميگرفتيشون😫

به راحتی کارم بود بعدشم با تیغ جراحی و نخ و سوزن به ملکوت اعلا میفرستادمشون

من خوراکمه زمین بخورم👇👇👇👇                                    تا پاشمو و وایسمو دوباره از سر💪✌❤
ایییییییییی توروخداا نگوووووو من دیگه اینجا نمیمونم الان حس میکنم تو لباسم مارمولک هست

😂😂😂😂😂