2777
2789

53 اون کیو کیو کیو آر آر آر رو چیکار کردی؟؟؟یادمه تو تاپیک کاربرای محبوب ریپلای کرده بودی بعد تاپیک ترکید کاربریت رو چیکار کردی؟؟

یه زن خوب همیشه کنارت میمونه!!!!!!مهم نیس چقد بهش دروغ بگی😒😒😒😒بهش خیانت کنی😒😒😒😒😒یا دورش بزنی!!!!!!😒😒😒😒فقط نکته ای که هس اون مامانته نه ما😂😂😂😂😂😂😂😂تموم شد بالاخره تموم شد😍😍😍😍😍من تونستم و خدا کمکم کرد هم طلاقمو گرفتم هم حضانت پسرم رو💪💪این شد معجزه برام و تاپیکی که قراربود بزنم هم زدم😍😍
53 اون کیو کیو کیو آر آر آر رو چیکار کردی؟؟؟یادمه تو تاپیک کاربرای محبوب ریپلای کرده بودی بعد تاپیک ...

با همون ديگه فعاليت مي كنم بازم احتمالا 

بله البته ريپلاي كردم شما رو 

از كاربراي محترم و متشخصيد براي من 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

با همون ديگه فعاليت مي كنم بازم احتمالا  بله البته ريپلاي كردم شما رو  از كاربراي محترم ...

ممنون لطف داری به هرحال هردو اسم کاربریت جالبه من خنده ام میگیره میبینمشون😂

یه زن خوب همیشه کنارت میمونه!!!!!!مهم نیس چقد بهش دروغ بگی😒😒😒😒بهش خیانت کنی😒😒😒😒😒یا دورش بزنی!!!!!!😒😒😒😒فقط نکته ای که هس اون مامانته نه ما😂😂😂😂😂😂😂😂تموم شد بالاخره تموم شد😍😍😍😍😍من تونستم و خدا کمکم کرد هم طلاقمو گرفتم هم حضانت پسرم رو💪💪این شد معجزه برام و تاپیکی که قراربود بزنم هم زدم😍😍

سلام

ببخشید تو اون تاپیک نخاستم بیان کنم

پسر من دهه هشتادیه..بچه خوبیه..نماز روزه ش سرجاشه..بقول خودش یسری خط قرمزایی هم داره ..اما این رپرا..شدن الگوش..مخصوصا جدیدا ب تتلو علاقمند شده..میگ اون ادم درستیه ذاتش خوبه ایران نزاشت فعالیت کنه همینجا مجبور شد بره..طرفدار حقه..طرفداره نظامه..

نمیدونم چجور از اشتباه درش بیارم..

حرفم بزنم میگه ثابت کن