2777
2789
عنوان

عزیز از دست رفته

| مشاهده متن کامل بحث + 555 بازدید | 51 پست
اونایی رو که لایک کردم برا رفتگانشون صلوات فرستادم

ممنون عزیز دلم خدا همه رفتگانو بیامرزه 

میشه برای شادی روح پدر و مادرم یک صلوات بفرستید مظلوم از این دنیا پر کشیدن  
مادرم اولین روز عید بهش سر زدم دوم عید رفت کاش یه روز تو بیمارستان بستری میشد موقع جان دادن پیشش بود ...

اینو نخواه هیچ وقت، من پیش مامانم بودم، خاطره ی اون شب همیشه عذابم میده 😢😢

حال من، حال اون آدم زخمیه      که خودش دیده زخمش چقد کاریه، اما جایی نمیره      خوش نشسته بمیره...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اینو نخواه هیچ وقت، من پیش مامانم بودم، خاطره ی اون شب همیشه عذابم میده 😢😢

خدا مادرتون و بیامرزه اخه وقتی رسیدم دوست داشتم صدامو بشنوه برا بار اخر نگام کنم الان که مینویسم گریه امانم نمیده😢😢😢😢😢

براشادی روح امواتم صلوات    
مادرم اولین روز عید بهش سر زدم دوم عید رفت کاش یه روز تو بیمارستان بستری میشد موقع جان دادن پیشش بود ...

خدا رحمتش کنه 

بچه ها من دیگه نمیتونم بمونم حالم بد میشه ولی برای همه اونایی که تو این تاپیک بودن و عزیز از دست دادن ایت الکرسی خوندم شب خوش.

خدا مادرتون و بیامرزه اخه وقتی رسیدم دوست داشتم صدامو بشنوه برا بار اخر نگام کنم الان که مینویسم گری ...

خدا رفتگان شما رو هم رحمت کنه. ولی اشتباه فکر میکنی، ما ۳ تا خواهر برادریم، عذاب من از اون دو تا یه کم بیشتر بود، چون مرگ مامانمو به چشم دیدم، خیلی دیدن این صحنه سخته، خیلییییی 😭😭 شایدم حکمت خدا بود که ببینم، چون با وجود دیدنش، تا چند ماه از خواب که بیدار میشدم خدا خدا میکردم که مرگ مامانمو تو خواب دیده باشم 😔

حال من، حال اون آدم زخمیه      که خودش دیده زخمش چقد کاریه، اما جایی نمیره      خوش نشسته بمیره...
میری سر خاکش ؟  خوابشو ندیدی؟ براش خیرات کن حتما

خاکش خیلی دوره نرفتم تا حالا اخرا مریض شد فامیلاش بردنش یه جایی دور براش همیشه فاتحه قران میخونم دلم خیلی تنگشه همیشه تو زندگی ب مشکل میخورم چهرش میاد جلو چشم 

منو تهران منو دلشورهای ناتمامش ...

تنها برادرم😔

بهش ميگفتم داداش برگرد الان وضعمون بهتر شده ديگه نيازي نيست هر روز منو آبجي مريم رو نصيحت كني كه كمتر بابا رو اذيت كنيم و انقدر جلوش از نداريمون نگيم😔

داداش برگرد نميخوايم بري كار كني و برامون پيتزا بخري تا دلمون و بدست بياري😔

داداش الان يخچالمون پر از ميوه ست اما ديگه تو رو نداريم(قربونش برم انقدر وضعمون بد بود كه يه ميوه درست و حسابي هم نخورد😥دلم كبابه براش😥😥)

داداش بيا تا با هم بريم از تو آلبوم پولهاي عيدمون رو در بياريم بديم به بابا برا ناهار يه چيزي بگيره

داداش ما اين زرق و برق رو نميخوايم حاضريم تو چادر زندگي كنيم اما تو كنارمون باشي

خدايا شكرت🙏🏻
میری سر خاکش ؟  خوابشو ندیدی؟ براش خیرات کن حتما

خوابشو نمیبینم ولی تو بیداری حس میکنم کنارمه حس میکنم صداش شنیدم الان شش ساله گاهی فک میکنم دیوونه شدم 

منو تهران منو دلشورهای ناتمامش ...