2777
2789

من هفت ماه اقدام کردم باردار نشدم شوهرم آزمایش اسپرم داد اسپرماش مشکل داشت خواستم بگم اگه شیش ماه بیشتر از اقدامتون میگذره حتما یه آز بده شوهرتون...چون ما اصلا فکرشو نمی‌کردیم مخصوصا اینکه یه بچه هم داشتیم...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من نمی‌دونستم فکر کردم طبیعیه...کاش زودتر رفته بودم

خیلی ها نمی‌دوننر.خودمم نمی‌دونستم.دکترم گفت

تیرماه اسلیو انجام دادم.اگه سوالی دارید خوشحال میشم کمکتون کنم.وزن اولیه۱۰۷ و وزن یک ماهگی عمل۹۲

نگران نباسین همه چی چاره داره خودمم اقدامم اولا نمیدونستم اصن تنبلی چی هس ب چی میگن اما تو این گروه کللللی راهنمایی. و راهکار گرفتم اگ دوسدارین پیام بدین تل ببرمتون 

Are_asheqetam@

بسم الله...اول برای چهری دلربای عزیز زهرا س مهدی صاحب الزمان عج صلوات،دوم اگ معرفت داری برا تو دلیم صلوات بفرس.ثوابش×۱۰ براخودت🌹😊
منم تنبلی دارم بهت پی ام بدم ببریم گروه؟

Are azizdelam

بسم الله...اول برای چهری دلربای عزیز زهرا س مهدی صاحب الزمان عج صلوات،دوم اگ معرفت داری برا تو دلیم صلوات بفرس.ثوابش×۱۰ براخودت🌹😊
منم۶ ماهه اقدام یکم تنبلی دارم هنوز به شوهرم نگفتم بره ازمایش بده گفتم اول خودم اوکی شم بنظرتون بره ...

چی بگم والا منم اول خودم همه آزمایشات و سونو دادم دیدم که مشکلی ندارم بعد شوهرم داد...الان میگم کاش همزمان با خودم می‌رفت آزمایش میداد تا روند درمانو زودتر شروع میکردیم...

راجع به تنبلی تخمدانه فقط یا مشکل اسپرم هم هست؟

همه چی...انواع خانم ها با مشکلات فراوون ...

ب ایدیم پیام بده ببرمت 

Are_asheqetam@