2777
2789

خیلی بدبختن اینجور ادما اههههه حالم بهم خورد🤢🤢🤢چرا فک میکنن انقد خوب و خ‌شبختن ک بهشون حسودی کنیم باددلمون بخاد جای اونا باشیم 🤢🤢🤢

همه سیاه سفیدا قشنگن مثه پانداها..... برف لای موهات...... چشمات....

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم متنفرم😶تعدادشون هم زیاده ماشالا

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏

ک صد البته کمم نیستن اینجور افراد تو سایت ولی خب اونایی ک خوشبخت واقعی باشن هیچ وقت همچین فکری راجع ب این ادما کنن

من یه خواهر دارم اصلا مارو دعوت نمیکنه یه بار از دهنش پربد گفت مردم چشمم میکنن.در صورتیکه به نظرم چهار تا گلدون چیزی نیس چشم کسی رو بگیره😂

درد همان درد است فقط کمرنگ تر شده
همینو بگو  اخه خودشون همینجوری ان فک میکنن بقیه ام مثه خودشونن

والا واسه ماشین لباسشویی یخچال گاز نو جاریم باروی خوش تبریک گفتم بهش ناراحتم شد فک کنم من دیگه نمیگم 

زندگیتو روفاز مثبت بچرخون💓

خواهر من یه مگس هم وارد خونه بشه بعدش هر اتفاقی بیفته میگه چشم خوردم زندگیم چشم خورد وای به حال اینکه فامیلی کسی بیاد..

روانیمون کرده والا

خوبی کردن به بعضیا مثل آب دادن به گل مصنوعیه. خیلی خودتو خسته نکن رگ و ریشه ندارن

بعضیا ک کلا توهم دارن.

ولی واقعا بعضی ها هم حسادت میکنن

حجاب یعنی زنده باد عشق ❤️(( از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌ اش.(امام موسی صدر)))

من یکی از دوستایه چندینو چن ساله ام از خودشو اطرافیانش تعریف میکردم بعد یه سال یه بلائی سرشون میومد به خنده میگفت چشمت شوره،من میفهمیدم جدی میگه آخرشم به این نتیجه رسیدم افکار مسمومی داره دو رو هست، باهاش قطع رابطه کردم الانم فقط در حد سلام کردن تو خیابون باهاش حرف میزنم

یه عروس خاله دارم فک‌میکنه چشمم دنبال پسر خالمه خیلی احمقه اخه من با یه بچه و شوهر چشمم دنبال پسر خالم باشه ک چی بشه 🙄