2777
2789

سلام 

من یه دختر 3 ساله دارم شاغلم صبح 3 ساعت و غروب 4 ساعت سرکارم

اکثرا دخترمم پیشمه چون گاهی کسی نیس بذارمش

هیچ وقت شام ناهارم حاضر نیست

خونه بهم ریخته میشه . جمع میکنم باز میریزه بهم. خودمم مقصرم تو بهم ریختگی . چون برنامه ندارم

چه غذاهایی رو از شب قبل میپزین واسه فردا؟ چکارا میکنین که خونتون همیشه برق میزنه و غذاتون همیشه آمادست؟

برنامه ریزیتون و بهم میگین؟

دخترکم! اصلا به دنیا آمدی تا حال ساده ی مرا به بهترین حال تغییر دهی... شاید تو همان نشانه ی حول حالنا الی احسن الحال خدایی ! 😍😍😍

ساعت کاریت خیلی خوبه کاش منم چنین کاری داشتم 

خدایابخاطرهمه ی چیزایی ک دادی😍ندادی😢دادی پس گرفتی😭ندادی بعدامیخوای بِدی😘دادی بعدا میخوای پس بگیری😳ندادی میگی دادم😲اصلا نمیخوای بدی😐نداده بودی فکر کردی دادی😱نمیدی هِی میگی میدم شکرت😍😍😍😍در تاریخ 99/9/9 بهترین اتفاق زندگیم افتاد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بایدهروعده زیادبپزی برای دونوبت ،صبح زودترغذات رواماده کن،یه بارازبیرون بیاراون روزخونه روازته تمیزکن دیگه نذاربهم بریزه میری سرویس وحموم  پودربذارسریع بشوراخرماباشوینده ی قوی تر

بهترین ادمهای زندگی همانهایی هستندکه وقتی کنارشان می نشینی چایی ات سردمی شودودلت گرم

من ۱۵ روز در ماه شیفتم از ۷ صبح تا ۷ شب بچمو صبح ها شوهرم میزاره خونه مامانم عصر هم هرکدوم  زودتر برسیم از مامانم تحویلش میگیریم روزی که شیفت نیستم غذا درست میکنم و خونه رو مرتب میکنم که ساعت ۷ که از سر کار میام خونه دیگه نای غذا درست کردن ندارم فقط به کارای بچم میرسم دوش میگیرم یکم باهاش بازی میکنم تا شوهرم برسه شام بخوریم