بچه ها توروخدا ب حرفای اینو اون گوش نکنید.
اونایی ک میان میگن ما 30 تومن خرید کردیم ، باور کنید اضافی خرج کردن و خیلیم گرون گرون خریدن الکی...درحالی ک نیاز نیس بخدا
بضیا میان میگن ، اینو اونو سبسمونی خریدن و گرون بوده بخاطر همین ما بودجشو نداریم و نمیریم خرید کنیم اصلا
ادم دلش میسوزه برای اینا بخدا
چرا با اضافه خرجیا و اینا میترسونید بنده خداهارو
بزارید من براتون توضیح بدم و خیالتونو راحت کنم ، از عبدل آباد میتونید یه سیسمونی آبرومندانه بردارید با 7،8 تومن ... ب شرطی ک میگم اضافه خرج نداشته باشید الکی😊
از سیسمونی خودم بگم براتون:
سرویس 4 تکه ی کالکسه و کریر و ساک و روروئک نزدیک 1 تومن شد 😊 آشغالم نیستااا...قیافشم قشنگه و اینکه بنظرم مثلا نیاز نیس 7،8 ملیون بدیم به یه کالکسه و اسمش میشه اضافه خرجی
(اونایی ک بودجشون میرسه بحثش جداش و مبارکشون باشه)
یا مثلا لباس ب اندازه ی کافط خریدیم...ن این ک از هر شماره 300 دست بخریم و بمونه کوچیک شه😑
بخدا من یه جاهایی کفش میپرسیدم اونم چییییی فقط واسه 4 یا 5 ماهگی کودک اندازه میشد ... ینی فقط 1یا نهایتا 2 ماه ک قیمتش 60،70 بود
چ نیازیهههه اخه
همون مدلی کفشو امام زاده حسن دیدم 15 😊 خریدم
نمیخوام گدا بازی دربیارم
ولی واسه نوزادی ک همش 1 ماه میخواد اندازش شه این کفشا ، نمی ارزه 70 بدی ب کفش
و اینکه ماشین شارژیو و دوچرخه هم نخریدیم فعلا
دوسه ساله شد میخریم حالا...
از همه مهم تر اینکه مثلا یه سریا اسرارررر میکنن کهنه شور بخربم...خودشونم میدونن ک یک بار هم بچه رو کهنه نخواهند کردااا ، ولی بزور میخرن ک سیسمونیشون تکمیل باشه مثلا ...2،3 ملیونم اینجا اضافه خرج میکنن
و کلیییی چیزای دیگه ک الگی قیمتو میبره بالا
من یکیو میشناسم از الااااان واسه نوه اش کامپیوتر و میزشو گرفته همراه با لپتاپ...البته خوب ایشون شاید پولشو داشته ک خریده و مبارکش باشه
ولی بحث من اینه ک این اضافه خرجیارو نکنیم و الکی نگیم ک گرونه گرونه و تن اون بیچاره هایی ک پول ندارنو نلرزونیم
بازم میگم برید عبدل آباد و بگردین قشنگ میتونین یه سیسمونی آبرومندانه بخرید با 7،8 تومن.
ما اینارو خریدیم با 8 تومن این حدودا:
عروسک و اسباب بازیو اینا ب اندازه
مثل ماشین تفنگ هواپیما خونه سازی حلقه و 4،5 تاعروسک آویزی واسه سقف و جغجقه و تاتی و ازین چیزا
کمدویترین و تخت ک با 3 تومن جمع شد و توره بالای تخت
دیگه اینکه لباس ب اندازه
پستونک و شامپو و ناخون گیر و شونه و ازین جور چیزاهم ک گرفتیم(ولی مثلا فین گیر نگرفتیم😑چیه اخههه)
تند تند نوشتم یه سری چیزا یادم نمیاد😆
حالا عکس میفرستم براتوت وقتی چیدم