2777
2789
عنوان

تنهام

146 بازدید | 28 پست

سلام

بچه ها به کمکتون نیاز دارم

من دختر دوم یه خانواده ی ۴ نفره ام

البته خواهر بزرگترم ازدواج کرده و بچه هم داره

ولی من ازدواج کردم و شوهرم ولم کرد ۴ ماه الان دارم طلاق میگیرم

بچه ها خیلی دلم گرفته

مامانم و بابام خواهرمو خیلی بیشتر از من دوست دارن

اون تا بغض میکنه میپرن بالا پایین

اما من میشینم ی گوشه از دردام زار میزنم میگن اه این چشه باز

بچه ها...خیلی داغونم

خیلی

الان یه لیوان پر از قرص گذاشتم کنارم 

دیگه فقط دارم به مرگ فکر میکنم

اما شک دارم از عذابش میترسم

کمکم کنین 

بخورم به نظرتون؟ اگر نخورم چجوری این بی محبتی خانوادمو تحمل کنم اونم تو زمانی که اوج نیازم به محبته!

هیچی دیگه قرصا رو بخور فایده نداره 

یه معلم دینی تو دبیرستان داشتیم ، میگفت اگه یه مرد تو خیابون صداتون کرد ، نگین بله ! بگین  هان .  شاید همون لحظه داشته صیغه میخونده!                                                        اون اولین درس زندگیم بود ..😂🤭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

احساس میکنم خدا خیلی وقته پشتمو خالی کرده دارم دق میکنم

میدونی چیه ی روزایی حال الان تو رو داشتم البته طلاق نبود. شک ندارم از تو حالم بدتر بود. ببین چ خوبم من الان😍😍 تو بهش توکل کن دیر یااازود محالهک دستتو نگیره فکر نکن حالا خیلی مذهبیماا تجربه دارم.

🍃الهی قسمت همه ی منتظرا🍃
دلیل اینکه شوهرتون رفت چی بود؟ اشناییتون چطور بوده؟

پدرشش هی تو گوشش میخوند اینو بهش بگو اینو بهش نگو نذار سوارت شه افسار زندگیتو نده دستش اینقدر اینا رو گفت که اونم برید از من وگرنه خیلی دوستم داشت خیلی

حساس نشدم بخدا واقعا اون براشون عزیزتره من چه گناهی کردم مگه؟

سعی کن اهمیت ندی و‌ابستگی و کنار بزار خودتو سرگرم کن و یاد بگیر با این چیزا کنار بیای و به خودت تکیه کنی!

دانش آموخته طب سنتی🥰
میدونی چیه ی روزایی حال الان تو رو داشتم البته طلاق نبود. شک ندارم از تو حالم بدتر بود. ببین چ خوبم ...

یعنی میگی امید داشته باشن؟! آخه خیلی سخته امید داشتن تو این شرایط دارم از بی کسی تو خودم میلرزم