2777
2789
عنوان

شما بودید چه میکردید

| مشاهده متن کامل بحث + 128 بازدید | 28 پست

والا اینجوری که شما گفتی منم از فکر با هم بودن اون دوتا استرس گرفتم بعد شما خودت دنبال ارامش یافتنی؟

تدریس زبان آلمانی با قیمت مناسب انجام میدم... واژه ی ترشیده مال دورانیه که زنها هنری بجز شوهر کردن نداشتن. برای زن توانمند امروزی، ازدواج صرفایک گزینه است، نه تنها هدف زندگی...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میگه میرم روانشناس دکتر هر چی که بگی حق طلاق رو هم میدم فقط ترکم نکن ولی میترسم از طلاق از زندگی با ...

حق و حقوق بگیر هزینه زندگی بچه رو پدر باید بده فکر کنم نفقه بچه

تو مسیر طلاق بیفتی خودش آدم میشه بگو دلم باهات نیست دیگه برام کمی. خودشو اصلاح کنه

خیالش از بابت تو راحته .... این همکار خانم هم رفت ، بعدی ...میدونه تو همرو میبخشی ، یه بار محکم باش

خو‌چکار کنم خیلی عذابش میدم تا ببخشم ها اخرین بار که خیانت کرد دوستم که دیدش گفت چرا شوهرت اینطوری شده انگار مریضه حالش خیلی بده یعنی اگه مدیدیش میگفتی مرده متحرکه به زور رو پا می ایستاد

یه چیزیکه بهم ارامشبده و این فکر و خیال از ذهنم بره

چه فکر و خیالی اخه 

کسی یه بار خیانت کنه رو نباید بخشید چه برسه ب چن بارش

شما هم ک میگی طلاق نمیخام

پس دنبال چی هستی اینجا

اینجا یا بهت میگن قهر کن یا طلاق بگیر چیز دیگه ایی نمیگن بهت

یه چیزیو صادقانه بهت میگم دوست عزیز

تنها دلیل اینکه موندی فقط علاقه اییه ک ب شوهرت داری

اونم میدونه و داره سواستفاده میکنه

پسر غیرتی دوس دارین؟اون پسره ک زنشو کشت الان دیگه مجرده⛔🚫
چه فکر و خیالی اخه  کسی یه بار خیانت کنه رو نباید بخشید چه برسه ب چن بارش شما هم ک میگی طلاق ...

اخه خودش هم خیلی اهل تدبه و خیلی اهل احترامه و توجه زیادی میکنه و جونش رو هم حاضره برامون بده 

والا اینجوری که شما گفتی منم از فکر با هم بودن اون دوتا استرس گرفتم بعد شما خودت دنبال ارامش یافتنی؟

خودش بهم میگه حاضره برا ارامش من کارش رو عوض کنه ولی میترسم از جابه جایی و‌تعویض شغل و مشکلات مالی بعدش