2777
2789
عنوان

شما بودید چه میکردید

128 بازدید | 28 پست

شوهر بنده سه چهار بار بهم خیانت کرده بعد هر خیانت هم گوه خوری کرده و به غلط کردن و گریه افتاده و حالش بد شده از ترس اینکه ترکش کنم حالا اخرین خیانتش با همکار خانمش بوده که الان هم هنوز باهم همکارن از صبح تا شب پیش همن چطوری به دلتون ارامش میدادید که دیونه نشید بچه دارم طلاق گرفتن هم سختمه خود شوهرم هم هر کاری حاضره بکنه که طلاق نگیرم همه چیز هم تو زندگی به نام خودمه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

معذرت میخوام اما واقعا چه ارزشی داره ادامه راه کنار یه خائن...این مرد واقعا صلاحیت اینو نداره که بشه قهرمان بچه شما...و الگوش در آینده...جدایی همیشه بد نیست و گاهی میتونه باعث بشه بچه ها آرامش بگیرن

آدمی که شمارو نصیحت میکنه در واقع داره با خودش تو گذشته صحبت میکنه🎭
چی بگم همه چی که داری حق طلاقم بگیر شاید نظرت عوض شد. بهش رو دادی میدونه که میمونی بخاطر این مدام خی ...

میگه میرم روانشناس دکتر هر چی که بگی حق طلاق رو هم میدم فقط ترکم نکن ولی میترسم از طلاق از زندگی با بچه تنهایی

چی بگم همه چی که داری حق طلاقم بگیر شاید نظرت عوض شد. بهش رو دادی میدونه که میمونی بخاطر این مدام خی ...

بنظر من باید از چنین مردی جداشد بگو حس میکنم تو برام کافی نیستی دنبال یه مرد کامل میگردم.