2777
2789
عنوان

کیا یهو یه رابطه رو ول کردن رفتن

3661 بازدید | 40 پست

تاحالا شده کسیو دوست داشته باشین اما بخاطر غرورتون و بی ارزش شدنتون بی خدافظی همه چیو تموم کنین برین ؟

پشیمونین یا نه

طرفتون بعدها حسرت تون خورد یانه خوشحال بود از رفتن تون

گروه؛ابی💙وزن شروع؛۷۰💙وزن الان ۶۶/۵۰۰💙💙وزن هدف؛۶۰💙 بچه های تاپیک بامدادخمار💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙 من خدا را دارم💚💛🧡❤💙💜و بی نهایت دوستش دارم💜💙❤🧡💛💚

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من بخاطر یه چیز مسخره ...هردو پشیمون اه باز یادم اومد  

دنیـامثل‌مادرت‌نیس‌که‌ظـهرسرش‌دادبـزنی‌شب‌واسه‌شـام‌صداکنه‌،دنـیاولت میکنه‌که‌‌ازگشنـگی‌بمیری!!!

من پیش اومده یه جایی از رابطه حسی بهش نداشتم دیگه سریع تمومش کردم رفتم

بوسیدمش در کافه های خسته ی در راه                    بوسیدمش از غم جلوی درب دانشگاه                                    بوسیدمش در رودسر , بر ماسه های داغ                              بوسیدمش در شهر بعد از خوردن شلاق

من اینکارو کردم ولی با خدافظی بعد 6ماه اومد به غلط کردن 

اونم برای اینه که میرن دوراشونو میزنن بهتر گیر نیاوردن وگرنه همون گوهی هستن که قبلا بودن

نمی تونم اینجا بگم ولی خدا خودش میدونه من دلم چی میخاد انشاالله تا این تاریخ به بهترین شکل ممکن و به صلاحم انجام شده باشه الهی امین

شده که یه رابطه رو تموم کنم ولی نه به دلایلی که گفتی . اما کلا اگر آدم خوشحال و راضی نباشه باید رابطه رو تموم کنه دیگه ... 

بدون خداحافظی هم نبود چون به نظرم خیلی مسخره س اما یهویی بود و توضیح خیلی زیادی هم ندادم . 

لطفا این تاپیک رو‌مطالعه بفرمایید:من برای اقدام آماده ام یعنی چه؟

منم به رابطه رو یهو و بدون خداحافظی کات کردم 

نکبت انگار اونم منتظر بود 

اصلا هیچ اقدامی نکرد برای برگشتن 

حضرت زین العابدین ع فرمودند: فردای قیامت خداوند مقامی به عمویم ابالفضل عنایت کند همه شهدا حسرت ببرند ب مقام ابالفضل