2777
2789
عنوان

خانم های کارمند

| مشاهده متن کامل بحث + 790 بازدید | 48 پست
خوب  اره ولی نه تدریس استادی که به فکرشی چون هیئت علمی تا جایی که میدونم خورد و خوراک ندارند از ...

ممنون از راهنماییهات عزیزم، آره میدونم هیئت علمی هم دردسر داره و الانم با مقاله نویسی و رساله و... خیلی درگیرم، ولی بازم میشه با همون حداقل ۱۲ واحد در هرترم کار کرد، من به آموزش وپرورش هم راضیم ولی لامصبا گفتن شهریور فراخوان میزنن دیگه تا اونموقع تکلیف این کار روشن شده...

از همه بانوان سرزمینم میخواهم که مستند انقلاب جنسی را حتما تماشا کنند👌
ممنون از راهنماییهات عزیزم، آره میدونم هیئت علمی هم دردسر داره و الانم با مقاله نویسی و رساله و... خ ...

ای بابا مگه فراخوانش تیر نبود

خدایا متاسفم برای تمام لحظاتی که ناامید شدم و تو حاجتم را  دیرتر براورده کردی تا کمی بیشتر در کنارت باشم و اکنون که بی قرار تر از هر لحظه صدایت میکنم تو زودتر اجابت دعایم را نزدیک کن تا از شادی غرق در شکر گزاری تو شوم...واسه حاجت رواییم 💖سه تا توحید 💖بخون لطفا...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پسرم اوایل مهد بود تا دخترم دنیا اومد یه مدت دخترم رو مادر همسرم نگه می داشت پسرم هم از پیش دبستانی ...

منم الان شهرستانم و بخاطر این کار باید بیایم تهران، اونجا دیگه نه مامانم هست نه مادرشوهرم... خیلی پریشونم اصلا نمیدونم چه دعایی در حق خودم کنم...

ای بابا مگه فراخوانش تیر نبود

نه بابا هر دفعه هی به تعویق میندازن، فعلا که خبری نیست... تازه ثبت نام هم که الان باشه من نمیتونم با احتمال قبولی از اون کار انصراف بدم... میترسم مونده و رونده بشم

نه بابا هر دفعه هی به تعویق میندازن، فعلا که خبری نیست... تازه ثبت نام هم که الان باشه من نمیتونم با ...

حالا برو فک کنم بعدش بتوتی خودتو باز خرید کنی نمیدونم چه مدلی حالا سوال کن

خدایا متاسفم برای تمام لحظاتی که ناامید شدم و تو حاجتم را  دیرتر براورده کردی تا کمی بیشتر در کنارت باشم و اکنون که بی قرار تر از هر لحظه صدایت میکنم تو زودتر اجابت دعایم را نزدیک کن تا از شادی غرق در شکر گزاری تو شوم...واسه حاجت رواییم 💖سه تا توحید 💖بخون لطفا...
حالا برو فک کنم بعدش بتوتی خودتو باز خرید کنی نمیدونم چه مدلی حالا سوال کن

نمیدونم والا... همه چیزو سپردم به خدا😐

نمیدونم والا... همه چیزو سپردم به خدا😐

چند سالته ابجی؟؟  انگلیسی خوندی.. من عربی😑😑😂 الان کاملا درکت میکنم  که حتما باید کارتو بچسبی تو این جامعه ولی سوال هم بکن که بازخرید میشه کرد یا نه ولی بگما کارت  بچسب حتما دبیری فوقش تا دو هستی این تا ۳ چیزی نمیشه

چند سالته ابجی؟؟  انگلیسی خوندی.. من عربی😑😑😂 الان کاملا درکت میکنم  که حتما باید کارتو ...

۲۹ سالمه عزیزم، دبیری سه روز در هفته است و چهارده روز عید و سه ماه تابستون تعطیلی داره، ولی خب از طرفی واقعا سروکله زدن با دانش آموزها هم خیلی اعصاب میخواد... فعلا انگار توی هوا معلق موندم، از خدا خواستم که اگر واقعا این کار آرامشم رو بهم میزنه مصاحبه قبول نشم...

۲۹ سالمه عزیزم، دبیری سه روز در هفته است و چهارده روز عید و سه ماه تابستون تعطیلی داره، ولی خب از طر ...

هرچی  خیره  ان شالله بهترین ها برات پیش بیاد

هرچی  خیره  ان شالله بهترین ها برات پیش بیاد

ممنوووونم عزیزم، همینطور برای شما🌹 شما لیسانس عربی داری یا ادامه دادی؟ ادبیات عرب خوندی؟

ممنوووونم عزیزم، همینطور برای شما🌹 شما لیسانس عربی داری یا ادامه دادی؟ ادبیات عرب خوندی؟

ارشد زبان ادبیات عربیم رشته های ماها سختی درسیش زیاده ولی کار پیدا کردنش دردسره خیلی چون نه حق خروج داریم نه تو کشور میتونیم هرحا بند بشیم 😑😑

ارشد زبان ادبیات عربیم رشته های ماها سختی درسیش زیاده ولی کار پیدا کردنش دردسره خیلی چون نه حق خروج ...

آفرین👏 آره عزیزم کاملا درکت میکنم، ما هم توی ارشد و دکتری هر ترم دوواحد نظم و نثر عربی داشتیم، من خیلی دوست داشتم ولی واقعا سنگینه... کلا ادبیات وسیع و سنگینه ولی جز تدریس کار زیادی براش نیست... البته همین استخدامی اسفند ۹۷ که من قبول شدم فکر کنم رشته شما هم برای خبرگزاری میخواست! نگاه نکرده بودی؟

آفرین👏 آره عزیزم کاملا درکت میکنم، ما هم توی ارشد و دکتری هر ترم دوواحد نظم و نثر عربی داشتیم، من خ ...

ابجی مشکل  این استخدامی ها بومی سازی بودنش هست مثلا نوشته تهران من اصفهانیم این کارمو سخت میکنه😑

شیفت شبم میری؟!من متنفرم

نه عزیزم.داییم دکتر رادیولوژیسته ورئیس بخشمون..دستورداده من فقط صبح برم😉

کارشناس رادیولوژی هستم..هرسوالی درباره عکس واسکن وماموگرافی وعکس های رنگی رحم،روده،معده و..دارین میتونین بپرسین..خوشحال میشم کمکتون کنم
ابجی مشکل  این استخدامی ها بومی سازی بودنش هست مثلا نوشته تهران من اصفهانیم این کارمو سخت ...

خب منم تهران نیستم، برای همین کار میرم، البته ما کلا بخاطر کار همسرم قصد مهاجرت به تهران داشتیم ولی جدی نبود... ان شاالله هرچی خیر و صلاحته برات پیش بیاد عزیزم😘