2777
2789
عنوان

خانم های کارمند

790 بازدید | 48 پست

خانمهایی که کارمند هستید و به صورت تمام وقت و هرروز سر کار میرید، واقعا سخت نیست براتون؟ من ترم آخر دکتری هستم ولی اوضاع جذب هیئت علمی خیلی بد شده و اغلب پارتی بازی داره، با همون مدرک ارشدم یک جا استخدام رسمی قبول شدم و مصاحبه هم رفتم ولی جواب نهایی رو ندادن، خیلی مردد شدم، میترسم اگر قبول بشم کار تمام وقت اذیتم کنه... اولش فکر کردم کارشون قراردادیه و پیش خودم گفتم اگر قبول شدم میرم و در کنارش مصاحبه های هیئت علمی رو هم شرکت میکنم تا بالاخره یک جا قبول بشم، ولی وقتی رفتم مصاحبه فهمیدم استخدام رسمیه و استعفا دادنش کار سختیه، ضمن اینکه از لحاظ اخلاقی هم درست نیست دیگه... 

از همه بانوان سرزمینم میخواهم که مستند انقلاب جنسی را حتما تماشا کنند👌

من صبح ۷ونیم میرم تا ۲ونیم..عادت کردم..بعددنیااومدن پسرم تا ۲سال خیلی سخت بود ولی الان بابرنامه ریزی به همه کارام میرسم

کارشناس رادیولوژی هستم..هرسوالی درباره عکس واسکن وماموگرافی وعکس های رنگی رحم،روده،معده و..دارین میتونین بپرسین..خوشحال میشم کمکتون کنم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من صبح ۷ونیم میرم تا ۲ونیم..عادت کردم..بعددنیااومدن پسرم تا ۲سال خیلی سخت بود ولی الان بابرنامه ریزی ...

دقیقا منم چون بعد دفاع قصد اقدام دارم خیلی استرس دارم...

رشتت چیه؟!من سر کار میرم.از درس خوندن راحت تره.ولی می دونم با بچه خیلی سخته.

لیسانس ادبیات انگلیسی، ارشد و دکتری ادبیات فارسی

من کارمند نیستم ولی بطبع بعد از ازدواج اگه متاهل نیستی خیلی سخت میشه برات  کار اداری باشه از صبح تا دو مشکلی نداره ولی اگه یکسره تا اخر شب دستت بند باشه شوهرت پرتت میکنه بیرون😂😂😂

خدایا متاسفم برای تمام لحظاتی که ناامید شدم و تو حاجتم را  دیرتر براورده کردی تا کمی بیشتر در کنارت باشم و اکنون که بی قرار تر از هر لحظه صدایت میکنم تو زودتر اجابت دعایم را نزدیک کن تا از شادی غرق در شکر گزاری تو شوم...واسه حاجت رواییم 💖سه تا توحید 💖بخون لطفا...

منم هرروز میرم سرکار چون آرایشگرم بعضی وقتا تا ۱۲شبم سرکارم واقعا سخته مخصوصا الان که باردارم

لزومي ندارد من هماني باشم که تو فکر مي کني ، من هماني ام که حتي فکرش را هم نمي تواني بکني ...لبخند مي زنم و او فکر ميکند بازي را برده ، هرگز نمي فهمد با هر کسي رقابت نمي کنم...زانو نمي زنم، حتي اگر سقف آسمان ، کوتاهتر از قد من باشد ! زانو نميزنم، حتي اگر تمام مردم دنيا روي زانوهايشان راه بروند ! من زانو نميزنم...درگير من نشو، همـدم نميشوم
من کارمند نیستم ولی بطبع بعد از ازدواج اگه متاهل نیستی خیلی سخت میشه برات  کار اداری باشه از صب ...

متاهلم عزیزم، همسرم هم خیلی دوست داره برم سرکار، کارش از هست تا حدودا ۳ هست، ولی خودم همیشه اعتقاد داشتم که کار تمام وقت زن رو فرسوده میکنه و همیشه توی ذهنم به تدریس فکر میکردم

من از ۷.۵ میرم ۳ می رسم  برای بچه هام پرستار گرفتم  راضیم

خب یعنی دقیقا بعد اتمام مرخصی زایمان پرستار اومد؟ 

متاهلم عزیزم، همسرم هم خیلی دوست داره برم سرکار، کارش از هست تا حدودا ۳ هست، ولی خودم همیشه اعتقاد د ...

خوب  اره ولی نه تدریس استادی که به فکرشی چون هیئت علمی تا جایی که میدونم خورد و خوراک ندارند از بس باید مقاله و کتاب و فلان تحویل بدند اگه کارت تا سه هست خوبه ولی ایتم هست که به کارای خونت سخت میرسی میدونی منم کار رو دوست دارم ولی هرچی میشینم فک میکنم میبینم لامصب از یک طزف کار کنی از یک طرف ازدواج و بچه داری باهم نمیخونند  یک جورایی باید روحیه ات خوب باشه از پسش بربیای ولی رفتنش و داشتن سرنایه واسه خودت بهتر نرفتنش هست..‌ حتما برو موفق باشی 

خدایا متاسفم برای تمام لحظاتی که ناامید شدم و تو حاجتم را  دیرتر براورده کردی تا کمی بیشتر در کنارت باشم و اکنون که بی قرار تر از هر لحظه صدایت میکنم تو زودتر اجابت دعایم را نزدیک کن تا از شادی غرق در شکر گزاری تو شوم...واسه حاجت رواییم 💖سه تا توحید 💖بخون لطفا...

پسرم اوایل مهد بود تا دخترم دنیا اومد یه مدت دخترم رو مادر همسرم نگه می داشت پسرم هم از پیش دبستانی می رفت اونجا با سرویس هر دو رو بر می داشتم اسنپ می گرفتم می اومدم خونه که دیدم خیلی اذیت میشم بعد شکر خدا یه پرستار خیلی خوب پیدا کردم که صبح اون میاد من میرم

مرخصی زایمانم ۹ بود و از حدود ۱۱ ماهگی دخترم شرایطم اینطور شد