2777
2789
عنوان

وزن نوزاد 3 ماهه من

121 بازدید | 19 پست

سلام خانما 

من پسرم امروز 3 ماهش تموم شد .

وزن تولدش 2800 بود 

وزن دو ماهگی 4450 بود 

امروز که بردم وزن کرد شده بود 4700 یعنی تو یک ماه 150 گرم اضافه کرده ک خیلی کمه .بهداشت گفت شیر خشک بده .

خیلی اعصابم خرد شده و ناراحتم کسی تجریه ایی داره کمکم کنه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم پسرم سه ماهشه 98/1/30 بدنیا اومده . الانم 5200وزنشه بهم گفتن وزنش کمه شیرخشک بده. منم دارم میدم مشکلی نداره که. تازه خوابشم عمیق شده اروم تر شده. 

پسر شما کی بدنیا اومد؟

میشه واسه خونه دار شدنم یه صلوات بفرستی
اعصاب خوردی نداری شیر خشک بده  آپتامیل از همه بهتره به شیر مادر نزدیکتره و چاقی کاذب هم نمیاره

اعصاب خرده میگم نکنه مقصر منم .من باید بیک کاری میکردم.

حالا میترسم شیر خشگ بخوره شیر خودمو نخوره

چطوری باید شیر خودمو تقویت کنم. هر کار لازم باشه میکنم ب خدا

ماهیچه و قلم گاو شیرافزا

ببین رازیانرو بریز تو شیر ببذار رو گاز بجوشه بعد بخور عالیه

مخالف نظر منی ریپلای نکن نطرتو برا خودت نگهدار دوست عزیز با تچکر😐
منم پسرم سه ماهشه 98/1/30 بدنیا اومده . الانم 5200وزنشه بهم گفتن وزنش کمه شیرخشک بده. منم دارم میدم ...

پسر من 16 فروردین دنیا اومد . امروز 4700 بدد تو سه ماهگی. من مینرسم شیر خظک بخوره سینه خودمو نگیره