2777
2789

من کلاس 7 بودم ک کلاسا یهو مجازی شد شاد نصب کردم روی گوشی بابام (مادرم فوت شده)

حدود ی ماه رو گوشی بابام بودم ی بدبختی بود ک نگم کلاس داشتم من خونه بودم بابام سر کار بود از اونجا ی حاضری برام میزد شبا ساعت 10 میومد خونه من تازه نگاه میکردم ک وای چقد تکلیف دارم تا 12 شب گوشی دستم بود 12 باز میرفت سرکار

راننده اتوبوس بود شب میرسید دوباره شب مسافر میبردن 

ی ماه درسم رو هوا بود 

دو النگو طلا داشتم ک با پول خودم خریده بودمشون ب خدا هزار هزار پولشو جمع کرده بودم از عیدی از دایی عمو و......

بابام ب شدت معتقد بود دختر تا دانشگاه نره گوشی بی گوشی

دید ک من گیر کردم گفت ی کامپیوتر داریم تو انباریه درستش میکنم برات منم اینقد رفتم رو مخش اینقد حرف زدم ک من معلمم میگه عکس بفرس فیلم بفرس چطور با کامپیوتر بگیرم من نمیتونم و فلان بلاخره راضی شد 

همون 2 النگوی خودمو برد فروخت برام ی گوشی گرفت ی گوشی ک اونموقع مدل بدی حساب نمیشد هواوی y5 خرید بقیه پولمم رفت کاپیوتر رو درستش کرد

اومدم مثلا کامپیوتر درست شده بود ولی هیچی روش نصب نمیشد هیچی تو نگو ویندوزش پایینه قدیمیه پرتش کردم تو همون انباری گوشیمو گرفتم دستم تا همین الان ک دوازدهم رو تموم کردم امسال پشت کنکور نشستم

این گوشی ک مدلش پایینه چند سال باید عمر کنه؟ والا هرکی جا من بود همون سالای اول پرتش کرده بود 5 سال و چند ماهه دستمه

حافظه اصلا نداره هیچی هرکاری میکنم داخل هیچ برنامه ای نمیره میپره بیرون 

باتریش خراب شده دو ساعت برق نباشه این خاموشه دیگه

باهاش نمیتونم وارد هیچ برنامه ای بشم کیفیت دوربینشم ک نگم صفرههههههه همش با گوشی مردم عکس میگیرم برا خودم میفرستم 

الانم با لپ تاب اومدم اینم داییم بهم داد گفت امسال کلاس هایی ک ثبت نام کردی رو از روش ببین 

دسته دومه کلی داییم باهاش کار کرده داغ میکنه باتریشم خراب بود درش اوردیم الان تو برق باهاش کار میکنم برق نباشه خاموش میشه

واقعا دلم گوشی میخواد من گوشیای گرون گرونم نمیخوام میگم آ13 برام بگیر 15 تومنه میگه امسالو تحمل کن سال بعد بری دانشگاه میخرم

ولی الان نیاز دارم نمیتونم بدون گوشی این چ وضعیه توروخدا 

مثل قبلم طلا ندارم بفروشم ی جفت گوشواره دارم ک یادگار مامانمه انداخته گوشم بمیرم بهشون دست نمیزنم

فقط 41 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

راجب من میخوای بدونی 👈😎من ی کنکوریم امسال میخوام حق خودمو بگیرم با امید ب خدا و تلاش خودم 😍دوتا آرزو بزرگ توی دلمه ک میخوام هرچی زودتر بهشون برسم و برم سراغ آرزوهای بعدیم 🤩الان ک داری امضامو میخونی میشه برام آیت الکرسی بخونی ک ب دانشگاه مورد علاقم برسم❓❓👀تیکرمم بارداااااری نیست هدف روز کنکوره🌱

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

گوشیتو خاموش کن با لب‌تاپ دایی فیلم ببین بخدا گوشی کنکور. ونابود میکنه من سال کنکور ک خراب کردم رتبمو بخاطرش

الانم. دوباره میخوام کنکور بدم بازم میبینی ک اینجام و گوشی ریده ب همه چیم

اگر روزگارت پر رنج و درده یکی هست هنوزم حلالت نکرده  
یکی خلاصش بگه لطفا

خواهر عزیزمون گوشیش قدیمیه یدونه گوشواره داره یادگار مامانشه نمیتونه بفروشه عرضم ب خدمت گوشی میخواد🥹💔

«🩵ماوی یعنی آبی، مثل چشم‌های آسمون وقتِ آرامش💙...»    من آدم ساده ای نیستم ، ولی ساده ترین چیزا دلمو می بره...🌑🩶 یه آدم پر از تناقضم؛ همون قدر که عاشق سکوت شبم و صدای بارون و صدای دریا 🫠✨️ دیوونه خنده های بلندم با آهنگ شاد و قری 🥰❤️‍🔥 همون قدر که دلم پر از آرامشه🌫 ، پر از طوفانه🌪... پس بازی نکنید با حالت نوسانیم🤞🏻🤣🎀

ما الان گوشی داریمم خبب بیشتر داریم خودمونو نابود میکنیمم کاش گوشی نداشتمم درس میخوندم خاک تو سرمم😂😂👌🏻👌🏻

«🩵ماوی یعنی آبی، مثل چشم‌های آسمون وقتِ آرامش💙...»    من آدم ساده ای نیستم ، ولی ساده ترین چیزا دلمو می بره...🌑🩶 یه آدم پر از تناقضم؛ همون قدر که عاشق سکوت شبم و صدای بارون و صدای دریا 🫠✨️ دیوونه خنده های بلندم با آهنگ شاد و قری 🥰❤️‍🔥 همون قدر که دلم پر از آرامشه🌫 ، پر از طوفانه🌪... پس بازی نکنید با حالت نوسانیم🤞🏻🤣🎀

یکی خلاصش بگه لطفا

گوشی موخااااااااااااام 😂😂😂😂

بخونش داستانم بد نیس خخخ

1
5
10
15
20
25
30
35
40

راجب من میخوای بدونی 👈😎من ی کنکوریم امسال میخوام حق خودمو بگیرم با امید ب خدا و تلاش خودم 😍دوتا آرزو بزرگ توی دلمه ک میخوام هرچی زودتر بهشون برسم و برم سراغ آرزوهای بعدیم 🤩الان ک داری امضامو میخونی میشه برام آیت الکرسی بخونی ک ب دانشگاه مورد علاقم برسم❓❓👀تیکرمم بارداااااری نیست هدف روز کنکوره🌱

اگ سال کنکوری گوشیتم بردار تازهه

من ی امتحان ایین نامه رو ریدممم نمیتونم بخونم همش توسایت ولووم 

چه زیبا گفت مولا نا ای اشک اهسته بریز غم زیاد است ای شمع اهسته بسوز که شب دراز. از در این روزگار کسی اسرار کسی نیست ما تجربه کردیم مشتی..! کسی یار کسی نیست ️   
گوشی موخااااااااااااام 😂😂😂😂بخونش داستانم بد نیس خخخ

ای عم گشادم🤣

ت اروت ورق میزنه من تفسیرمیکنم اون حرف میزنه من ترجمه💫پاسخ خیلی از سوالا همین‌جا بین خط‌ها قایم شده.خواستی بدونی درخواست بده💢

گوشیتو خاموش کن با لب‌تاپ دایی فیلم ببین بخدا گوشی کنکور. ونابود میکنه من سال کنکور ک خراب کردم رتبم ...

نه اگه بخرم کنترلش میکنم زیاد وابستگی ب گوشی ندارم

ولی واقعا لازمه

میخوام از داخل برنامه ها شبا گزارش کار بفرستم نمیشه داخل هیچ برنامه ای نمیره

لبتاب نمیشه همش روشن باشه دستم باشه برقم ک روزی 4 ساعت میره اینم قطع میشه

الان تمرکزم بهم ریخته نمیتونم درس بخونم چون نمیتونم هیچ استفاده مفیدی از گوشیم بکنم

اگه بخرم کنترلش میکنم فقط استفاده مفید میکنم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اگ سال کنکوری گوشیتم بردار تازههمن ی امتحان ایین نامه رو ریدممم نمیتونم بخونم همش توسایت ولووم

نه من میتونم کنترلش کنم همین 5 سالم زیاد معتاد گوشی نشدم 

بخوام درس بخونم میخونم میرم سمت گوشی از شدت عذاب وجدان نمیتونم بگیرمش دستم میرم سر درسم

1
5
10
15
20
25
30
35
40