من کلاس 7 بودم ک کلاسا یهو مجازی شد شاد نصب کردم روی گوشی بابام (مادرم فوت شده)
حدود ی ماه رو گوشی بابام بودم ی بدبختی بود ک نگم کلاس داشتم من خونه بودم بابام سر کار بود از اونجا ی حاضری برام میزد شبا ساعت 10 میومد خونه من تازه نگاه میکردم ک وای چقد تکلیف دارم تا 12 شب گوشی دستم بود 12 باز میرفت سرکار
راننده اتوبوس بود شب میرسید دوباره شب مسافر میبردن
ی ماه درسم رو هوا بود
دو النگو طلا داشتم ک با پول خودم خریده بودمشون ب خدا هزار هزار پولشو جمع کرده بودم از عیدی از دایی عمو و......
بابام ب شدت معتقد بود دختر تا دانشگاه نره گوشی بی گوشی
دید ک من گیر کردم گفت ی کامپیوتر داریم تو انباریه درستش میکنم برات منم اینقد رفتم رو مخش اینقد حرف زدم ک من معلمم میگه عکس بفرس فیلم بفرس چطور با کامپیوتر بگیرم من نمیتونم و فلان بلاخره راضی شد
همون 2 النگوی خودمو برد فروخت برام ی گوشی گرفت ی گوشی ک اونموقع مدل بدی حساب نمیشد هواوی y5 خرید بقیه پولمم رفت کاپیوتر رو درستش کرد
اومدم مثلا کامپیوتر درست شده بود ولی هیچی روش نصب نمیشد هیچی تو نگو ویندوزش پایینه قدیمیه پرتش کردم تو همون انباری گوشیمو گرفتم دستم تا همین الان ک دوازدهم رو تموم کردم امسال پشت کنکور نشستم
این گوشی ک مدلش پایینه چند سال باید عمر کنه؟ والا هرکی جا من بود همون سالای اول پرتش کرده بود 5 سال و چند ماهه دستمه
حافظه اصلا نداره هیچی هرکاری میکنم داخل هیچ برنامه ای نمیره میپره بیرون
باتریش خراب شده دو ساعت برق نباشه این خاموشه دیگه
باهاش نمیتونم وارد هیچ برنامه ای بشم کیفیت دوربینشم ک نگم صفرههههههه همش با گوشی مردم عکس میگیرم برا خودم میفرستم
الانم با لپ تاب اومدم اینم داییم بهم داد گفت امسال کلاس هایی ک ثبت نام کردی رو از روش ببین
دسته دومه کلی داییم باهاش کار کرده داغ میکنه باتریشم خراب بود درش اوردیم الان تو برق باهاش کار میکنم برق نباشه خاموش میشه
واقعا دلم گوشی میخواد من گوشیای گرون گرونم نمیخوام میگم آ13 برام بگیر 15 تومنه میگه امسالو تحمل کن سال بعد بری دانشگاه میخرم
ولی الان نیاز دارم نمیتونم بدون گوشی این چ وضعیه توروخدا
مثل قبلم طلا ندارم بفروشم ی جفت گوشواره دارم ک یادگار مامانمه انداخته گوشم بمیرم بهشون دست نمیزنم