2777
2789

https://instagram.com/karafarin14000?igshid=fkhrd5pnqt81به این پیج برین سر بزنید خیلا اونجان سرشون کلاه گذاشتن

‏هنوز شادى اون صبحهايى كه بابام بيدارم ميكرد ميگفت بيا از پنجره بيرونو نگاه كن، برف اومده، رو تو قلبم احساس ميكنم❤💗
خدا لعنت کنه😑بعد بگن مشکل جامعه بی حجابیه

واقعا خدا لعنتشون کنه از مردمی که ندارن بزور 100 جمع میکنن میدن به اینا به خاطر بی کاری .کلاهبرداری میکنن

‏هنوز شادى اون صبحهايى كه بابام بيدارم ميكرد ميگفت بيا از پنجره بيرونو نگاه كن، برف اومده، رو تو قلبم احساس ميكنم❤💗

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا خدا لعنتشون کنه از مردمی که ندارن بزور 100 جمع میکنن میدن به اینا به خاطر بی کاری .کلاهبرداری ...

دیگا نمیدونیم به کی اعتماد کنیم

تو خونه خودت باشی بعد ازت بدوزدن

یونس هم از شکم نهنگ نجات پیدا کرد☀️🌊
دیگا نمیدونیم به کی اعتماد کنیم تو خونه خودت باشی بعد ازت بدوزدن

بیشرفای حروم خور ..میخواستم ثبت نام کنم خداروشکر فهمیدم😞پولی نیست ولی این که سر ادم کلاه بزارن به این راحتی خیلی عصبیم میکنه😞

روزی 10 نفرم بهشون اعتماد کنن 1 تومن دزدیدن😞

بیشرفای حروم خور ..میخواستم ثبت نام کنم خداروشکر فهمیدم😞پولی نیست ولی این که سر ادم کلاه بزارن به ا ...

برای بعصیا خیلی پوله 

😭عوضیای اشغال الان یه چادر ۳۰۰ تومنه تو این گرونی ۱۰۰ تومنم برا خیلیا پوله 

کاش بمیرن کاش پول دارو بدن

یونس هم از شکم نهنگ نجات پیدا کرد☀️🌊
برای بعصیا خیلی پوله  😭عوضیای اشغال الان یه چادر ۳۰۰ تومنه تو این گرونی ۱۰۰ تومنم برا خیلیا پ ...

ایشالا درد بی درمون بگیرن 😥

اعتماد نکنین دزدای کثیف رو 

قبلا اسمشون 

گلسار بود 

بعد 

اوزان تجارت خلیج فارس 

الاهم کارافرین 1400

صاحبان حساب هم بتول حسینی 

مرتضی کیلن 

فاطمهه کیان 

برای سلامتی مسافر توراهیم یه صلوات بفرستین

یه مشت دزد اشغالن 

تاپیک منم بخونین عکس پی ام هاشونو/کارافرین 1400 کلاهبرداریه اعتماد نکنین/ گذاشتم توی اینستاهم دیروز عکس پی ان هاشونو گذاشتم  سرچ کنین /کارافرین 1400

خانوم fatomeتو ک کار کردییی با انقدر هم پول پرست بودییی ک بخاطر پول بیشتر الان داریی بر علیه ما کار میکنیی یکم از خدا بترسس این همه مردم دارن کار میکنن ناراضی نیسن اونوقت تو بخاطر پول دارییی شرکتو الکی خراب میکنیی خجالتبکش برو ب اون نفر بگو بی وجدان بازی در نیاره وگرنه پلیسو میندازم ب جونش واقعا برا مردم هایی مثه این خانوم ب اسم دونگ یی متاسفم انفد راحت باور میکنننو دست ب این کار کثیف میدن و همدست میشین منتظر قوانینباشید

دوستان لطفا دعا کنید زودتر همسایه امام رضای مهربونم بشم میخوام تا آخر عمر زیر سایه پر مهرشون زندگی کنم😍دعام کنید منم قول میدم هر دفعه رفتم حرم به نیابت از همتون نماز زیارت بخونم🥰همه گفتند محال است ولی دلخوشم من به محالات رضا❤️  آقا جونم نمیشود که مرا پیش خود نگه داری ؟کنار گنبد زردت میان کفترها😢به وصل خود دوائی کن دل دیوانه مارا💚
خانوم fatomeتو ک کار کردییی با انقدر هم پول پرست بودییی ک بخاطر پول بیشتر الان داریی بر علیه ما کار ...

شمام پول گرفتین دارین طرفداری میکنید..کلاهبرداریشون ثابت شدس

شمام پول گرفتین دارین طرفداری میکنید..کلاهبرداریشون ثابت شدس

فک میکنه منو تهدید میکنه میترسم اگر شکایت کنین که پای خودتون گیره چرا تمام تاپیکایی که امثال تو تبلیغ خوب کردن این جا به محزیکه یکی اومده گفته کلاهبرداریه سریع قفل کردین 

خانوم fatomeتو ک کار کردییی با انقدر هم پول پرست بودییی ک بخاطر پول بیشتر الان داریی بر علیه ما کار ...

هر چی دوست داری تهدید کن کلاهبردارایی بیشرف قوانین قوانین میکنه برا من امثال تو دارین نون دزدی هایی که از مردم ساده کردین رو میخورین و بس