الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
خانوم fatomeتو ک کار کردییی با انقدر هم پول پرست بودییی ک بخاطر پول بیشتر الان داریی بر علیه ما کار میکنیی یکم از خدا بترسس این همه مردم دارن کار میکنن ناراضی نیسن اونوقت تو بخاطر پول دارییی شرکتو الکی خراب میکنیی خجالتبکش برو ب اون نفر بگو بی وجدان بازی در نیاره وگرنه پلیسو میندازم ب جونش واقعا برا مردم هایی مثه این خانوم ب اسم دونگ یی متاسفم انفد راحت باور میکنننو دست ب این کار کثیف میدن و همدست میشین منتظر قوانینباشید
دوستان لطفا دعا کنید زودتر همسایه امام رضای مهربونم بشم میخوام تا آخر عمر زیر سایه پر مهرشون زندگی کنم😍دعام کنید منم قول میدم هر دفعه رفتم حرم به نیابت از همتون نماز زیارت بخونم🥰همه گفتند محال است ولی دلخوشم من به محالات رضا❤️ آقا جونم نمیشود که مرا پیش خود نگه داری ؟کنار گنبد زردت میان کفترها😢به وصل خود دوائی کن دل دیوانه مارا💚
شمام پول گرفتین دارین طرفداری میکنید..کلاهبرداریشون ثابت شدس
فک میکنه منو تهدید میکنه میترسم اگر شکایت کنین که پای خودتون گیره چرا تمام تاپیکایی که امثال تو تبلیغ خوب کردن این جا به محزیکه یکی اومده گفته کلاهبرداریه سریع قفل کردین