2777
2789
عنوان

وزن نگرفتن نی نی۷ماهه

307 بازدید | 22 پست

دخترم هفت ماه وده روزش هست از اول هفت ماهگی وزنش ثابت مونده..اشتهاش هم خوبه..کسی بوده بچش وزن نگرفته باشه؟

خدا جونم همیشه توکلم بر توست😍 شکر به خاطر همه چیز😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو ده روز میخوای چقد مگه اضافه کنی

مریم از قائم شهر بیاد بهم پیام بده.زن سابق شوهرمومیگم.مرسی.......    😉😉😉😉😉😉                                  .حالا خوب شد . 😐😐😐🤕😷😷😷😷😷
اصلا تو یورین بک جیش نمیکنه..نمیدونم چطور بگیرم.؟

ببین ببرش حموم هی اب بریز بعد ابم بهش بده بخوره ی لیوان یبار مصرف دستت بگیر تا جیش کرد بگیر زیرش . یکوچولو هم بره تو لیوان کافیع

مینا قری هستم
از اول هفت الان تو هشت ماه هست..یعنی ۴۰روز

خب 

مهمه اینه که اهن و آ د رو حتما حتما بدی 

وزنش الان چقده

مریم از قائم شهر بیاد بهم پیام بده.زن سابق شوهرمومیگم.مرسی.......    😉😉😉😉😉😉                                  .حالا خوب شد . 😐😐😐🤕😷😷😷😷😷
ببین ببرش حموم هی اب بریز بعد ابم بهش بده بخوره ی لیوان یبار مصرف دستت بگیر تا جیش کرد بگیر زیرش . ی ...

نزدیک دوساعت باز بود اب ریختم رو پاش.فایده نداشت..بعد خواب همیشه جیش میکنه ولی جیش نکزد..یه بار با سرپا کردن۵سی سی گرفتم گفتن باید ۱۰سی سی باشه

خدا جونم همیشه توکلم بر توست😍 شکر به خاطر همه چیز😍