2777
2789
عنوان

به پشت خوابیدم😢😢😢تو رو خدا بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 679 بازدید | 65 پست
من از هفته ی ۱۱برام صداشو گذاشت دکتر

اینا گفتن مال ما از هفته 20 صدا رو میشنوه برا بعضیام هفته 22 ب بعد

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وقتی نی نی تکون بخوره شنیدن صدای قلب مهمه یا نه؟

وقتی تکون میخوره یعنی سلامته😍

تو مطب دکتر میتوتی قلبشو بشنوی، شاید دستگاه بهداشت قدیمیه

یا شایدم چربی شکمی داری

یا مسئول بهداشت نتونسته دستگاه رو جای درست بذاره 

کسانیکه وعده ی بهشت به ما دادند، چیزی جز جهنم خلق نکردند.‌                                                          
وقتی تکون میخوره یعنی سلامته😍 تو مطب دکتر میتوتی قلبشو بشنوی، شاید دستگاه بهداشت قدیمیه یا شایدم ...

مرسی عزیزم😍😍

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
عزیز من الانم که ۵روزبه زایمانم مونده بعضی وقتاواسه استراحتم شده یه ۷  ۸  ۱۰ دقیقه ای طاق ...

ترسم از این بود که نمیدونستم چقدر به پشت خوابیدم😥😥

💓من به ارزوهام قوله رسیدن دادم💓
هیچی نمیشه من سردوتاحاملگیم تا۲۶هفته طاق بازمیخوابیدم    

😁😁😁😁اخی خیالم راحت شد،جفتمم قدامیه بچم بریچه میترسیدم جفت که رو بچست فشار اورده باشه

💓من به ارزوهام قوله رسیدن دادم💓