2777
2789
عنوان

به پشت خوابیدم😢😢😢تو رو خدا بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 679 بازدید | 65 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نع بابا من ۹ماه بارداریمو یه بارم پانشدم بشسنم بعد به یه طرف دیگه بخوابم

همشم به پشت میخوابیدمو بعد به طرف دیگه میچرخیدم

وقتی داری روزای سختی رو میگذرونی و متعجبی که خدا کجاست.یادت باشه که استاد همیشه موقع امتحان سکوت میکنه
هفته بیست و دو هستم😥😢😢😭

خیالت راحت چیزی نمیشه

خواهش میکنم برای سلامتی نی نی من و بارداری خوبم یه دونه صلوات بفرستید. اونایی که سقط داشتن میدونن چه استرسی دارم . چقدر دل نگرانم. الهی همه منتظرای نی نی زودتر  دامنشون سبز بشه. ربِّ لا تَذَرنی فرداً وَ أَنتَ خیرُ الوارِثین.

هروقت ب پشت بخوابی و نی نی یا کلا بدنت اذبت شه خود مغز فرمان میده ک ناخوداگاه تغییرحالت بدی قبل از اینکه اتفاقی بیفته. اینوهمیشه یادت باشه. پس نگران نباش

برف هفت سالگی ام را به خاطر صدای مادرم دوست داشتم که می گفت پاشو ببین عجب برفی اومده برف ده سالگی را به خاطر تعطیل شدن مدرسه و خوابیدن کنار  مادرم حتی یک ساعت بیشتر. برف چهارده سالگی را به خاطر تشویش امتحانات .برف هجده سالگی را به خاطر استرس کنکور و آینده !! برف بیست سالگی را به خاطر عاشقی . هیجان عشقی که در ذهنم تا ابد ادامه داشت اما از برف بیست و پنج سالگی به بعد برف ها فقط سرد بود و سرد بود و سرد…… و خاطراتی که هرگز تکرار نخواهد شد……

اشکالی نداره

مخصوصا توی هفته ای که شما هستی

معمولا هفته های آخر نباید صاف بخوابید چون خونرسانی به جنین کم میشه

من هفته های آخر پشتم بالش بزرگ میذاشتم که نتونم صاف بشم همیرمم تا خود صبح بنده خدا هوشیار بود تا میدید میخوام صاف بشم صدام میکرد😐

.Pain🔥you made me a believer

عزیزم دراصل اتفاقی نمیفته ولی باعث میشه جلوی رگ مسدود بشه و خونرسانی و اکسیژن به رحم کم بشه، که برای رشد جنین نیازه

کسانیکه وعده ی بهشت به ما دادند، چیزی جز جهنم خلق نکردند.‌