2777
2789
عنوان

ایا راسته ک میگن صابون زردچوبه پوست رو روشن میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 532 بازدید | 30 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم خيلي تيره ام اسماجان شما استفاده كردي اين پمادو

اره عزيزم من زنداييم مامانم و دختر عمم استفاده كرديم هنوزم گاهي وقتا مامانم ايتفاده ميكنه ولي شبا موقع خواب بزن نور به پوستت نخوره و گرنه لكه ميشه

من زردچوبه خالص با عسل طبیعی و لیمو تازه مخلوط میکنم با همزن هفته ای2بار میذارم صورتم، هر10روز 1بار هم برنجی ک میشورم ابشو نمیریزم بره میریزم قالب یخ یخ میزنه صورتمو دستامو ماساژ میدم

همسر💍خوب خوشتیپ خوش اخلاق دارم😍بادنیا 🌎عوضش نمیکنم❤خودم یک همسر و مادرهخوبیم😊یک شاهزاده👑(امیرسام)دارم و ی فرشته👼 تو راهی پرنسس👸(نهال) دخترم یقین دارم شما معجزه خداوندبزرگ برای منو پدرت برادرت هستی 😍 پدرت برادرت تو پوست خودشون نمیگنجند از وقتی فهمیدند یک پرنسس خوشگل تو راه دارند😍منتظرتیم  زندگیم ❤ عشق زندگیم همسرم💑  (امیرعلی👬امیرسامغزال👭نهال)                          یک خانواده و زندگیی 4نفره 💏 👫 💑  شاد و عاشقانهداریم       در آخر                              My Religion I'S Humanity 

من استفاده کرده منتها فقط یک هفته ی اول تغییر میبینی اما بعدش دیگه هیچ تغییری نیست و اما این صابونی ک حالل دارم استفاده میکنم عالیه اسمشم. پن درماتولوژیک روشن کننده هستش مناسب انواع پوست. Dermopain. خودت سرچ کن گوگل واست میزنه ک چه کیفیتی داره. اینو استفاده کن جواب میگیری

من استفاده کرده منتها فقط یک هفته ی اول تغییر میبینی اما بعدش دیگه هیچ تغییری نیست و اما این صابونی ...

هزینه ش چنده

💓پسرم جون و دلم عاااشقتم.💓 میشه یه صلوات برا پسرم بفرستی